Centralpoint wint bij Waterschapsbedrijf Limburg

Dit artikel delen:
Finish race raceauto blokvlag

Centralpoint is een van de winnaars van de aanbesteding voor het leveren van hardware bij Waterschapsbedrijf Limburg. Het Amstelveense bedrijf gaat samen met ARP en Infotheek het waterschapsbedrijf voorzien van desktops, laptops, tablets en accessoires. De overeenkomst heeft een looptijd van twee jaar met optioneel tweemaal één jaar verlenging.

Het Waterschapsbedrijf Limburg is de uitvoeringsorganisatie van Waterschap Peel en Maasvallei en Waterschap Roer en Overmaas. Het onderdeel produceert gezuiverd afvalwater en doet dit door het afvalwater te transporteren en te zuiveren en ontwaterd slib te drogen. Er werken circa honderdvijftig man op vakgebieden als elektrotechniek, werktuigbouwkunde, civiele techniek, milieukunde en ondersteunende diensten.  

​Centralpoint won kortgeleden eveneens de aanbesteding voor het leveren bij Waterschap Limburg. Dit nieuwe waterschap ontstaat per 1 januari 2017 uit een fusie van Waterschap Roer en Overmaas en Waterschap Peel en Maasvallei. Hierbij gaat het om het leveren van mobiele apparatuur (en randapparaten waarmee medewerkers tijd- en plaatsonafhankelijk kunnen werken. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-18T10:53:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.