Centralpoint wint tender Amstelveen en Aalsmeer

Dit artikel delen:

Ingeborg Smal, manager Informatiebeheer van de gemeente Amstelveen, en Ronald Ederveen, directeur Centralpoint Business Solutions, bij de contractondertekening.

Centralpoint heeft de aanbesteding gewonnen voor de levering van hardware, inclusief dienstverlening, aan Amstelveen en Aalsmeer. Deze twee gemeenten zijn sinds 1 januari 2013 ambtelijk gefuseerd. De overeenkomst heeft een looptijd van één jaar met optioneel driemaal één jaar verlenging.

De ambtelijke fusie van Amstelveen en Aalsmeer is volgens Centralpoint landelijk de meest grootschalige en verregaande samenwerking tussen twee ambtelijke organisaties, waarbij beide gemeentebesturen blijven bestaan. In totaal hebben de gemeenten bijna 120.000 inwoners. De gemeente Amstelveen geeft ook nog ict-ondersteuning aan de Belastingsamenwerking Amstelland.

De Amstelveense hardwaredienstverlener voorziet de gemeenten van werkplek- en infrastructuurhardware, zoals desktops, laptops, servers, opslaguitbreidingen, netwerkapparatuur en accessoires. De dienstverlening omvat onder andere de (pre-)installatie, het gebruiksklaar leveren van de apparatuur en het uitbreiden van de garantie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-14T10:32:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.