Conclusion blijft IT Prorail verzorgen

Vooraan links: Henk Bothof, cio van ProRail. Vooraan rechts: Engbert Verkoren, ceo Conclusion.

De Utrechtse it-dienstverlener Conclusion verzorgt ook de komende vier jaar de ict-voorzieningen van spoorwegbeheerder Prorail. De samenwerkingsovereenkomst is onlangs ondertekend door Henk Bothof, cio van Prorail, en Engbert Verkoren, ceo van Conclusion. De overeenkomst heeft betrekking op de uitbesteding van de algemene ict-voorzieningen van Prorail.

De samenwerking tussen de spoorwegbeheerder en de it-dienstverlener startte op 1 april 2013 en eindigt op 1 april 2017. De overeenkomst is nu verlengd naar 1 april 2021. De it-dienstverlener levert Prorail onder meer een centrale servicedesk, werkplekdiensten en beheer, hybride clouddiensten en ketenbeheer van applicaties.

Conclusion verzorgde vanaf 2011 tot 2013 de vernieuwing van het beheer van de werkplekken bij Prorail. Na de afronding van dit traject schreef de spoorbeheerder een aanbesteding uit voor het beheer van de nieuwe kantoorautomatiserings-omgeving. De Utrechtse it-dienstverlener won deze aanbesteding en sloot een vierjarige raamovereenkomst met Prorail. Deze wordt nu dus weer met vier jaar verlengd. 

Conclusion is een it-dienstverlener die zich richt op de verticale markten openbaar vervoer, zorg, financiële dienstverlening en industrie. Bij het Utrechtse bedrijf, opgericht in 1997, zijn zo’n 1250 medewerkers in dienst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Mooie foto Henk en Engbert!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-01-31T09:31:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.