ICT Group levert software aan Waterschappen Drenthe

Waterschappen Drents Overijsselse Delta en Vechtstromen hebben vorige week een raamovereenkomst gesloten met de ICT Group uit Barendrecht. Concreet houdt dit in dat de ict-dienstverlener de komende vier tot acht jaar softwarediensten gaat leveren op het gebied van procesautomatisering. De waarde van de gunning is niet bekendgemaakt.

De kennis en ervaring van ICT Group bij waterschappen en met de gevraagde systemen (Alliance-partner van Schneider en gecertificeerd voor Mitsubishi), gecombineerd met de expertise in informatiebeveiliging hebben volgens de partijen geleid tot de gunning.

Procesautomatisering

Werkzaamheden ten aanzien van procesautomatisering worden volgens de waterschappen steeds complexer. Dit heeft te maken met de hedendaagse technische mogelijkheden almede de gecompliceerde zuiveringstechnologieën om het afvalwater tot de benodigde effluentkwaliteit te zuiveren. De automatiseerder uit Barendrecht heeft ervaring op dit gebied, onder meer door de overname van Nedmobiel, een Nederlands adviesbureau op het gebied van infrastructuren en kunstwerken, zoals bruggen, tunnels, sluizen, autoweg en mobiliteitsoplossingen. In maart 2018 neemt het bedrijf Intraffic over, een specialist uit Nieuwegein die verkeersmanagement- en informatiesystemen levert. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-27T10:54:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.