Managed hosting door True

Enable U koppelt systemen Hogeschool Saxion

Digitalisering

Enable U, leverancier van integratieoplossingen, gaat voor hogeschool Saxion ict-systemen veilig koppelen om zo invulling te geven aan de integratievisie van de hogeschool. Deze wil studenten, medewerkers en overige klantgroepen voorzien van 24/7 online dienstverlening voor een nog betere leer- en werkomgeving.

Saxion, die met locaties in Enschede, Deventer en Apeldoorn zich tot één van de grotere hogescholen van Nederland mag rekenen, wil studenten voorzien van alle randvoorwaarden om zo optimaal mogelijk te kunnen studeren. Digitalisering van informatievoorziening is daar één van. Door te kiezen voor Enable U in the cloud worden middels het integratie platform as a service (iPaas) backoffice systemen beter geïntegreerd en informatie-uitwisseling tussen front- en backoffice op het gebied van roostering, studievoortgang en financiën vergroot. Ook biedt de oplossing mogelijkheden om externe cloudsystemen vanuit de webbrowser te configureren. Iets wat het voor de hogeschool mogelijk maakt om op den duur zelf nieuwe en veilige koppelingen te maken.

Volgens Frank Arts, ceo van Enable U, die de aankomende drie jaar Saxion helpt met de digitalisatieslag, is straks alles realtime inzichtelijk. Van agenda’s van leerkrachten, boekingen van ruimtes tot aan opdrachten en resultaten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-31T11:38:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.