eVerbinding wint e-facturatie-aanbesteding Pianoo

Tradeinterop en Tie Kinetix zijn andere twee contractanten

Dit artikel delen:
Rekening online betalen

Het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (Pianoo) heeft eVerbinding uit Woerden als één van de drie winnende partijen aangewezen van een aanbesteding voor e-facturatie. Het bedrijf gaat zorgen voor de ondersteuning van toeleveranciers aan aanbestedingsplichtige partijen bij het aansluiten op e-facturatie via Simplerinvoicing. De totale waarde van de aanbesteding is 231.000 euro.

De aanbesteding is verdeeld in drie identieke percelen met elk een waarde van 77.000 euro. Naast eVerbinding zijn ook e-factureerder Tradeinterop uit Utrecht en e-commerce-automatiseerder Tie Kinetix uit Breukelen geselecteerd.

E-facturatie verplicht

Per 18 april 2019 zijn decentrale overheden, zoals gemeenten, provincies en waterschappen, verplicht e-facturen te ontvangen en verwerken. Dit geldt echter ook voor alle, in totaal circa vijftienhonderd, aanbestedingsplichtige organisaties in Nederland. De verwachting is dat het merendeel hun e-facturen veilig via het zogeheten Simplerinvoicing-netwerk wil ontvangen. Toeleveranciers krijgen door via eVerbinding ondersteuning bij het aansluiten op Simplerinvoicing.

Computable Awards

eVerbinding was in 2015 genomineerd voor de Computable Awards in de categorie ‘Nederlandse startup van het Jaar’. Uiteindelijk eindigde het bedrijf als vijfde, Redsocks ging er in 2015 met de winst vandoor.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-09T09:53:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.