Ministerie van BZK huurt voor 150 miljoen ict’ers in

Dit artikel delen:
Inhuur

Zeven Nederlandse ict-detacheerders voorzien het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) vanaf 1 mei dit jaar van ict’ers. De partijen gaan een contract aan met een looptijd van vier jaar. De klus heeft een geraamde waarde van 150 miljoen euro.

De opdracht is gegund aan zeven detacheerders. Het betreft Between Staffing (Amsterdam), Cimsolutions (Vianen), HeadFirst (Hoofddorp), Isense (Gouda), Itaq (Rijswijk), Linkit (Utrecht) en Ordina (diverse vestigingen).

De partijen voorzien het ministerie van BZK in de komende vier jaar van diverse ict-functies. Het gaat om ict’ers op het gebied van applicatieontwikkeling, functioneel beheer, informatieanalyse, informatiebeleid, projectmanagement en systeemontwikkeling.

Twee raamovereenkomsten

In 2016 selecteerde het BZK nieuwe inhuurpartners. Dit betrof IT-Staffing, Itaq, Linkit, Ordina en de combinatie Cimsolutions/Verdonk, Klooster & Associates en SLTN IT Professionals.

Het betrof twee raamovereenkomsten met een looptijd van maximaal vier jaar en een gezamenlijke geraamde omzet van 52,5 miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-04-08T09:01:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.