DUO Den Haag besteedt inhuurcontract aan

Ook DUO Groningen rondde onlangs tender af

Dit artikel delen:
Contract ondertekenen

De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) heeft ook voor zijn kantoor in Den Haag de partijen gekozen voor externe ict-inhuur. HeadFirst (samen met onderaannemer Atos), Linkit, Ordina, Cimsolutions (in samenwerking met VKA en SLTN), Sogeti en ItaQ vielen in de prijzen.

De laatstgenoemde drie organisaties hebben onlangs ook een raamcontract gekregen voor de ondersteuning van werk bij de hoofdvestiging van DUO in Groningen.  

De kantoren van DUO in de Randstad huren it’ers in via een apart en kleiner contract. Meer dan twintig partijen dongen mee naar de opdracht. Het contract omvat het werven, selecteren en contracteren van externe it-professionals. De totale opdrachtwaarde bedraagt een ruime 56 miljoen euro over een looptijd van vier jaar.

DUO heeft meerdere petten op. Voor het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid doet de dienst de uitvoering van de Wet inburgering. Voor het ministerie van Financiën verzorgt DUO de examinering van professionals in het kader van de Wet financieel toezicht (Wft). Maar de nauwste band heeft het met Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Hoofdverantwoordelijkheid daar is studenten maandelijks voorzien van hun studiegeld.  

Om zijn kernprocessen te ondersteunen, maakt DUO gebruik van een omvangrijke it-infrastructuur. Samen met it-partners houdt de dienst het it-landschap en de tientallen applicaties in de lucht, en wordt er continu gesleuteld aan verbeteringen. De komende vier jaar worden deze werkzaamheden ondersteund door de genoemde zes it-bureaus. De raamovereenkomst gaat in op 1 januari.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-08T11:29:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.