Intus implementeert Takenplanning bij ZorgSaam

Dit artikel delen:
Zorg

Softwareleverancier Intus is gestart met de implementatie van de module Takenplanning van zijn personeelsplanningsoplossing Planning bij zorginstelling Zorgsaam Zeeuws-Vlaanderen. De gedetailleerde weekplanning werd voorheen handmatig opgesteld op de afdeling Radiologie, wat een erg tijdrovend proces was. Omdat Zorgsaam dit proces graag handiger, efficiënter en professioneler uitvoert, is er gestart met de module Takenplanning van Intus.

Het doel van de module Takenplanning is om sneller een inzetplanning te maken en tegelijkertijd de efficiency en kwaliteit van de personeelsinzet te optimaliseren. De module Takenplanning draagt hier onder andere aan bij door een geavanceerde roosterautomaat voor werkplekplanning, het bijhouden van de ervaringsuren van de medewerkers en een gebruiksvriendelijke interface. Intus Takenplanning wordt gebruikt op de afdeling Radiologie.

Intus Planning is een personeelsplanningsoplossing die uitgaat van de eigen regie en eigen kracht van zorgmedewerkers. Intus is actief binnen verschillende branches, waaronder de gezondheidszorg met klanten in de verpleegkundigen en verzorgenden, thuiszorg, ziekenhuizen, GGZ, gehandicaptenzorg en ambulancevoorzieningen.

Computable-topic Zorg

Er is op dit moment geen branche waar zoveel verschillende ict-vraagstukken spelen als in de zorgmarkt. Reden voor ict-vaktitel Computable om te starten met het nieuwe topic Zorg. De komende tijd worden meerdere ict-vraagstukken in de zorg behandeld met input van de eigen Computable-experts op het topic Zorg.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-03-05T14:51:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.