JBZ gaat proactief handelen met RES IT Store

Dit artikel delen:

Jeroen Bosch Ziekenhuis kiest RES IT Store voor het automatiseren van de organisatiebrede levering van it-diensten. Hiermee hoopt het ziekenhuis het aantal servicetickets te reduceren, de registratie te verbeteren en de algehele it-kwaliteit te verhogen. Daarbij is de keuze gevallen op de softwareleverancier om te voldoen aan Europese regelgeving voor patiëntenprivacy en databeveiliging.

Het product dat eerder werd gebruikt voor de it-servicedeskprocessen, maakte het voor het Jeroen Bosch Ziekenhuis lastig om te voldoen aan het it service management beleid- en de procedures. Een belangrijke frustratie was het gebruik van runbooks als noodoplossing voor het efficiënt uitvoeren van de benodigde procedures.

De it-afdeling van het ziekenhuis beheert meer dan vijftig projecten per jaar. Daarom is het een doel om deze taken op een andere manier in te richten, zodat steeds terugkerende taken die weinig waarde toevoegen worden geautomatiseerd en de focus komt te liggen op activiteiten die invloed hebben op het verbeteren van de kwaliteit van patiëntenzorg.

Dagelijkse taken

De RES IT Store is ontworpen voor het stroomlijnen en automatiseren van de it-dienstenlevering, daarom kunnen applicaties en oplossingen aan de eindgebruiker worden geleverd op aanvraag, met automatische toewijzing van machtigingen en toegangsrechten. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis gebruikt de oplossing om te zorgen dat de servicedeskprocessen aan de regelgeving voldoen, zowel bij het assisteren van eindgebruikers als bij het beheren van de dagelijkse it-taken.

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis werkt al met  de RES Software-oplossingen Workspace Manager en Automation Manager. Met de laatste oplossing kan het ziekenhuis de it-servicedeskticketing automatiseren en problemen sneller oplossen, om zo een betere ervaring voor het personeel te realiseren. Het team kan nu alle servicedesktickets volgen en met automatisering proactief problemen voorkomen.

EU-regelgeving

Met de inzet van de RES IT Store bevindt het ziekenhuis zich daarbij in een betere positie om te voldoen aan de mogelijke nieuwe EU-regelgeving die betrekking heeft op de privacy van patiënten en het beveiligen van data.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-03-31T11:45:00.000Z Annemiek Sprado