Philips sluit fors Amerikaans zorgcontract

Dit artikel delen:
Handen schudden

Philips heeft een meerjarige overeenkomst getekend met het Amerikaanse Westchester Medical Center Health Network. De contractwaarde bedraagt zo'n vijfhonderd miljoen dollar. Philips zal WMCHealth voorzien van een breed pakket aan adviesdiensten op klinisch en bedrijfstechnisch gebied. Daarnaast levert het elektronicaconcern geavanceerde medische technologie, waaronder oplossingen op het gebied van beeldvorming, patiëntbewaking, telezorg en klinische it.

WMCHealth richt zich op de gezondheidszorg van miljoenen patiënten in de regio Hudson Valley in de staat New York. De samenwerking met Philips is gericht op alle zorgspecialisaties, waaronder radiologie, cardiologie, neurologie, oncologie en pediatrie.

De overeenkomst onderstreept de ambitie van Philips om vernieuwende oplossingen te leveren aan ziekenhuizen en grote zorgnetwerken in binnen- en buitenland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-18T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.