SLTN Inter Access vernieuwt ICT bij Atalmedial

Atalmedial heeft na een selectieproces de opdracht voor het bouwen van het nieuwe datacenter en werkplekconcept gegund aan SLTN Inter Access. Het klinisch chemische laboratorium uit Amsterdam heeft behoefte aan een hoog beschikbare, veilige en overzichtelijk te beheren infrastructuur. SLTN Inter Access heeft hiervoor een twin datacenter-referentieontwerp gemaakt op basis van Versastack.

Versastack is een referentiearchitectuur van Cisco-server- en netwerktechnologie en IBM v7000- opslagtechnologie. De servervirtualisatietechnologie in deze Versastack wordt ingevuld met VMware.

Naast de centrale infrastructuur wordt ook de werkplekomgeving vernieuwd. Hiervoor richt SLTN Inter Access een virtuele desktopomgeving in op basis van VMware Horizon-technologie. De beveiliging van de centrale en decentrale omgeving wordt door een Cisco-oplossing ingevuld. SLTN Inter Access wil met dit nieuwe concept 'de ideale Zorgwerkplek' ook andere zorgorganisaties bereiken.

SLTN Inter Access werkte al voor Altalmedial en die rol als betrouwbare ict-leverancier was een belangrijke reden om opnieuw in zee te gaan met het bedrijf, laat het medisch onderzoeksbedrijf weten.

Atalmedial

Met dagelijks 5500 patiëntcontacten voor diagnostisch onderzoek van lichaamsvloeistoffen/-functies is Atalmedial één van de grootste klinisch chemische laboratoria van Nederland. Daarnaast exploiteert Atalmedial een trombosedienst waarbij het jaarlijks voor circa 22.000 patiënten de begeleiding bij het gebruik van hun antistollingsmedicatie verzorgt via reguliere trombosezorg en via het zelfmeten. Atalmedial beschikt over meerdere laboratoriumlocaties en een fijnmazig netwerk van ruim honderd poliklinieken en priklocaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-25T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.