Warande/Antroz plant personeel met PlanMotion

Dit artikel delen:

De gefuseerde ouderenzorgorganisaties Warande en Antroz kiezen voor de software van PlanMotion. Deze planningssoftware moet de organisaties meer sturing geven aan periodieke medewerkersinzet. Ook gaan de organisaties in samenwerking met PlanMotion, de vraagrooster-software verder doorontwikkelen.

Warande en Antroz zijn organisaties die woon-, service- en zorgvoorzieningen bieden aan ouderen in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en Houten. Per 31 december 2015 zijn de twee stichtingen gefuseerd.

Vanaf 2014 werken Warande en Antroz met Monaco voor de operationele roosters. Deze week gaat hier de planningssoftware van PlanMotion aan worden toegevoegd ten behoeve van de tactische personeelsplanning. De organisaties gaan de zorgplanningssoftware, de jaarplanningssoftware en de vraagrooster-software van PlanMotion in gebruik nemen. Dit moet sturing geven aan periodieke medewerkersinzet met als uitgangspunt de cliënt, het medewerkersbeleid en de financiële kaders.

Daarnaast gaan de organisaties in samenwerking met PlanMotion de vraagrooster-software doorontwikkelen. Hierdoor moet het zelfroosteren beter worden ondersteund, met duidelijke richtlijnen vanuit de capaciteitsplanning, afgestemd op de zelfroosteraar.

ten behoeve van de tactische personeelsplanning

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-11T10:55:00.000Z Birgit Bunt
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.