Sysqa en Mansystems introduceren eHealth-app

Zorg & ICT 2016

Dit artikel delen:
ehealth

Ict-dienstverlener Sysqa en softwareontwikkelaar Mansystems introduceren de eHealth-applicatie ‘Continue meting’. Deze applicatie biedt zowel artsen als patiënten een continu inzicht in de gesteldheid van patiënten. Dit draagt bij aan een beter en effectiever contact tussen patiënt en arts. De app is aangekondigd tijdens de ict-beurs Zorg & ICT, die plaatsvindt op 5 tot en met 7 april in de Jaarbeurs Utrecht.

De applicatie ‘Continue meting’ is de brug tussen meten en weten. Het verzamelt dag en nacht, via een wearable, meerdere meetgegevens van patiënten. Dit varieert van hartslag tot aan de hoeveelheid gelopen trappen. De data wordt op een overzichtelijke manier getoond. Daarnaast kan deze data per week of per dag met elkaar worden vergeleken. Hierbij worden invloeden zoals medicatie, fysieke- en of emotionele belastingen meegenomen in de resultaten. Continue meting biedt daarmee inzicht in de relatie tussen beweging en de gesteldheid van de patiënt.

Sysqa en Mansystems ontwikkelden de applicatie ‘Continue meting’ voor stichting Ild Care Foundation. Deze stichting zet zich in voor een behandeling én preventie van interstitiële longaandoeningen, waaronder sarcoïdose. De applicatie helpt de stichting om betrouwbare uitkomsten in het onderzoek naar de effecten van beweging bij sarcoïdose patiënten te realiseren. 

Zorg en ICT

Sysqa en Mansystems zijn tijdens de beurs Zorg & ICT te vinden op de gezamenlijke stand 01.E023. De ict-beurs vindt plaats van 5 tot en met 7 april 2016 in de Jaarbeurs. Registreer nu voor gratis toegang tot de beurs.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-06T08:35:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.