RAM Infotechnology neemt Bitsgroup over

Dit artikel delen:
medische afspraak

De Utrechtse clouddienstverlener RAM Infotechnology neemt de Bitsgroup uit Hoofddorp over. De onderneming bestaat uit drie ict-leveranciers: CarePartners, Reliance Managed Services en Reliance CloudConnect. Met de overname wil RAM zijn dienstenaanbod verbreden en een stevigere positie in de gezondheidszorg realiseren.

De Bitsgroup uit Hoofddorp is overgenomen door clouddienstverlener RAM Infotechnology uit Utrecht. Deze onderneming, waar in totaal twintig man werkzaam is, bestaat uit drie dochterondernemingen. CarePartners is een ict-dienstverlener voor de Nederlandse zorgsector, Reliance Managed Services levert ict-beheerdiensten en Reliance CloudConnect biedt communicatiediensten via de cloud. 

Om de overname te bezegelen, hebben RAM Infotechnology-directieleden Joachim Kaarsgaren en Dirk Fabels en CarePartners-directieleden Soekhram Gokoel en Alex Damaschek een contract getekend. Voorlopig blijft Bitsgroup zelfstandig opereren, vanaf eind dit jaar vanuit het kantoor van RAM Infotechnology in Utrecht.

RAM Infotechnology

RAM Infotechnology levert clouddiensten aan de gezondheidszorg, overheid en de financiële sector. In de zorgsector biedt de organisatie onder meer het hybride cloudplatform eCumulus voor werkplek-, hosting-, en netwerkdiensten. Het bedrijf nam eerder dit jaar ook Computication uit Zeist over.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-19T11:58:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.