CWZ kiest voor Condor en Testmonitor

Dit artikel delen:

CWZ

Het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen heeft voor de automatisering van zijn logistieke en financiële bedrijfsvoering gekozen voor de zogeheten Hospital Suite. Dit is de enterprise resource planning (erp-)oplossing van leverancier Condor Solutions. Begin 2017 neemt het ziekenhuis het erp-systeem in productie. Condor is een in Microsoft-technologie gespecialiseerde dienstverlener uit Veenendaal.

Hospital Suite ondersteunt bedrijfsprocessen in de zorg via één database, gebaseerd op generieke Microsoft Dynamics NAV-technologie gecombineerd met een zorg-specifieke functionaliteit. Gebruikers hebben hierdoor snel en eenvoudig integraal inzicht in inkoop, logistiek en financiën, aldus Condor.

Bij de implementatie van de software werken CWZ en Condor samen met Testmonitor (Cepo). Dit bedrijf uit Gorinchem test de software door middel van een gestructureerde testaanpak in samenwerking met de (eind)gebruikers van de Hospital Suite.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-20T10:46:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.