MobileCare neemt mantelzorg-app Nettie over

Dit artikel delen:

Zorgorganisatie Nettie dat een app voor mantelzorgers heeft ontwikkeld is overgenomen door MobileCare. Door de overname kan het bedrijf zich naar eigen zeggen doorontwikkelen en verder richten op de private zorgmarkt. Nettie werd in 2014 opgericht en zal die naam ook na de overname behouden. Een overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

‘Voor Nettie is de overname een forse stap voorwaarts’, aldus Michiel Wismans, directeur Nettie. ‘Wij waren al bezig met uitbreiding in de richting van de private zorgmarkt. En met koppelingen met domotica-systemen en alarmdiensten. In samenwerking met MobileCare kunnen we Nettie versneld doorontwikkelen en uitrollen.’

Patrick Landsman, directeur MobileCare: 'Met Nettie voldoen we nog meer aan de snelgroeiende vraag van organisaties in zorg en welzijn om mensen langer en veilig zelfstandig thuis te laten wonen. Het platform Nettie activeert mantelzorgers en laat hen beter samenwerken met de zorgprofessional. De komende tijd integreren we Nettie met onze eigen platforms en producten.’

Nettie, opgericht in 2014, ontwikkelde speciaal voor mantelzorgers een mobiele app waarmee zorgorganisaties, zorgverleners (de professionals) en betrokken familie, vrienden en vrijwilligers rondom een cliënt kunnen communiceren. Nettie werd opgericht in 2014 en is gevestigd in Peize. Het team van Nettie bestaat uit Michiel Wismans en Hans de Werd. Het bedrijf werd in 2015 genomineerd als 'Start-up van het jaar' voor de Computable Awards. 

MobileCare is service en solution partner van Monitorlinq, Firmtel en Vivago en bedient met deze platformen klanten en partners als Zorglandschap, Leyehoeve Angels Nursing en Stichting Cordaan. Het bedrijf is opgericht in 2007 en is gevestigd in Amsterdam.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-01-11T16:00:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.