SLTN Inter Acces levert ICT-omgeving de Zorgboog

Dit artikel delen:

Henri Plagge, voorzitter raad van bestuur de Zorgboog en Eugène Tuijnman, ceo SLTN Inter Access.

Zorgorganisatie de Zorgboog uit Helmond heeft een meerjarige outsourcingovereenkomst getekend met SLTN Inter Access uit Hilversum. De it-dienstverlener levert binnen deze overeenkomst het nieuwe gebruikersportaal voor alle Zorgboogmedewerkers en de volledige onderliggende ict-omgeving.

Met de private cloud-omgeving ‘de Ideale Zorgwerkplek’ wordt volgens SLTN Inter Access het fundament gelegd voor een flexibele ict-omgeving voor de Zorgboog. De invoering van het Zorgboog Portaal zorgt er daarnaast voor dat medewerkers en vrijwilligers van de zorginstelling op elk moment veilig toegang hebben tot relevante informatie binnen het zorgproces en onderling met elkaar kunnen communiceren en samenwerken. Ook kunnen zorgverleners gebruikmaken van de eigen Zorgboog-app. 

De Ideale Zorgwerkplek is een constant beheerde private cloud-omgeving waarbij de kosten flexibel zijn en afgestemd op daadwerkelijk verbruik, vertelt Chris Liebregts, sectordirecteur Zorg van SLTN Inter Access. 'Hiernaast investeren wij gezamenlijk met de Zorgboog in innovatie en de doorontwikkeling van diensten waarbij de gebruikerservaring centraal wordt gesteld.’

Partijen

SLTN Inter Access komt voort uit de overname van Inter Access door SLTN in 2013. Het bedrijf claimt zo’n 1400 klanten te bedienen en een jaaromzet te bereiken van 150 miljoen euro. De onderneming is gevestigd in Hilversum en focust naast zorg op cloud computing, business intelligence, it-infrastructuur en consulting.  

Stichting De Zorgboog verzorgt zorg in de Peelregio. Dit betreft de gemeenten Helmond, Gemert-Bakel, Asten, Laarbeek, Someren, Deurne en Geldrop-Mierlo. De organisatie telt 2200 en 1100 vrijwilligers die zo’n drieduizend cliënten thuis, ruim duizend cliënten op locatie en zo’n tienduizend jonge kinderen bijstaat in de (jeugdgezondheids)zorg. Ook voorziet de stichting in kraamzorg voor zo’n 1800 cliënten.

Zorg & ICT 2017

Zorginstellingen moeten steeds meer vanuit de behoefte van de patiënt gaan denken. Met alle gevolgen van dien. Van sociale innovatie tot bedrijfsvoering en IT. Op de vakbeurs Zorg & ICT 2017 staat dit jaar  het thema ’De patiënt als partner’ centraal. Laat u zich ook inspireren van 14 t/m 16 maart 2017? Zet Zorg & ICT 2017 in uw agenda. Ga voor meer informatie en het volledige programma naar www.zorg-en-ict.nl. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-09T08:11:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.