Triade Vitree breekt voor it-beheer met Carante

Flevose zorgverlener kiest voor Ram-it

Dit artikel delen:

Zorgaanbieder Triade Vitree uit Flevoland stapt uit het samenwerkingsverband Carante Groep. Binnen dit verband delen elf zorginstellingen onder andere de ict-infrastructuur. De organisatie stapt over op Ram-it uit Utrecht als ict-partner. Het gaat om een samenwerking van minimaal drie jaar.

Triade Vitree, gevestigd in Flevoland, biedt als zorgaanbieder specialistische hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen. Ram-it gaat op basis van zijn multi-cloud framework genaamd Ecumulus de hosting verzorgen van de complete ict-omgeving van de zorgaanbieder. Hieronder valt de kantoorautomatisering, het technisch applicatiebeheer, inclusief saas-applicaties als het elektronisch cliëntendossier, werkplekken, lan/wan, de eerste- en tweedelijnsservicedesk, printers en het beheer van de mobiele apparaten.

Niels van Peer, commercieel directeur van Ram-it, noemt Traide Vitree een grote zorgorganisatie omdat zij verschillende disciplines als ggz, gehandicaptenzorg en jeugdhulp in zich verenigt. Daarmee is sprake van een complex it-landschap, waarin de Utrechtse it-dienstverlener met de hybride cloud-oplossing ECumulus zowel legacy-software als Microsoft 365 wil integreren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-22T10:50:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.