Investeerder Keensight koopt meerderheid in RAM-IT

Dit artikel delen:
Investering

RAM Infotechnology (RAM-IT), aanbieder van clouddiensten voor de (gezondheids)zorg, maakt zich op voor een versnelde groei. Keensight Capital, een Frans-Engelse tech- en zorginvesteerder, neemt een strategisch meerderheidsbelang in het Utrechtse bedrijf.

Dit stelt RAM-IT in staat zijn positie op gebied van beheerde diensten verder uit te bouwen. Op termijn wil men ook naar het buitenland. Met het oog op de digitale transformatie in de zorg zijn investeringen, innovatie en schaal nodig. Het managementteam van RAM-IT bestaande uit Joachim Kaarsgaren en Dirk Fabels, blijft actief betrokken bij RAM-IT.   

Steeds meer zorginstellingen besteden het beheer over hun it uit. Hierdoor lukt het RAM-IT gemiddeld met 20 procent per jaar te groeien. Dit jaar wordt een omzet van 45 miljoen euro verwacht. Het in 1993 opgerichte bedrijf richt zich met een kleine driehonderd medewerkers op zorginstellingen zoals verpleeghuizen, gespecialiseerde klinieken, zorgcentra, GGZ-instellingen en ziekenhuizen. Met meer dan tweehonderd klanten claimt RAM-IT marktleider te zijn bij clouddiensten voor de zorg. 

Keensight Capital brengt behalve kapitaal ook kennis van technologie en zorg in. Ook gaat de investeerder voor slagkracht zorgen. Men richt zich op bedrijven met een groot groeipotentieel en een omzet tussen  de tien miljoen en driehonderd miljoen euro. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-20T08:30:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.