Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Voortaan Den Haag - Amsterdam via Groningen?

Zoals velen, moet ik met enige regelmaat de hoofdstad van Groot Brittannië bezoeken. De laatste jaren zijn de vliegprijzen voor dergelijke reisjes gekelderd en de mogelijke aanvliegpunten toegenomen. Zelfs de reis van het vliegveld naar het centrum van Londen is door “express” treinen aangenaam maar weliswaar niet echt prijsmatig een “fluitje van een cent”.

Tot voor kort was, met slechts “hand-baggage” en een “Privium” irisscan kaart om de Nederlandse douane te passeren, zo'n reis voorspelbaar en snel achter de rug. Binnenkort moet ik weer, voor de 1e keer na de verhoogde veiligheidsmaatregelen in Groot Brittannië, de oversteek maken. Wat doe je in zo'n situatie? Je kompasgevoel op zij leggen, een trein richting België nemen en in Brussel op de “Eurostar” naar Waterloo overstappen. Een leuke herinnering dat soms de omgekeerde wereld toch de vernuftigste oplossing is!

David Rance

Managing Consultant bij de OTR-Group

www.otr-group.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-10-11T11:13:00.000Z David Rance
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.