Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Moddergevecht

Dit artikel delen:

Helaas heb ik het artikel van Jan Waldorp gemist, maar ik begrijp uit de reacties in Computable (9 september) dat deze nogal een anti-Microsoft teneur had.

Helaas zie je dat vaker, met name in de nieuwsgroepen. Het kan echter niet zo zijn dat dat een reactie als die van Twan Deibel rechtvaardigt.
Hoewel ik het met sommige van zijn stellingen eens ben, zijn er vele waarvoor dat niet geldt. Helaas beneemt zijn toonzetting mij de lust om inhoudelijk te reageren. Wel wil ik pleiten voor wat meer respect voor de mede-publicisten. De tactloze en denigrerende wijze waarop de heer Deibel meent de heer Waldorp persoonlijk in de hoek te moeten zetten, past niet in een professionele discussie waar men elkaar met inhoudelijke argumenten probeert te overtuigen. Moddergevechten horen niet thuis op deze discussiepagina.
 
Ren� H. Hartman Maarssen

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-09-27T00:00:00.000Z Ren� H. Hartman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.