Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Marcam ondersteunt NT wel

Dit artikel delen:

Gebruikers kunnen rekenen op ondersteuning door Marcam van NT als platform van Marcam-applicaties, al wekt een kop in Computable een andere indruk.

De koppenmaker zat er ernstig naast in de Computable van 6 december 1996. Op de voorpagina staat het artikel Erp op NT mist ondersteuning. Deze kop dekt niet de lading van het artikel, dat verslag doet van een toelichting door een analist van Gartner Group. Deze geeft te kennen zijn twijfels te hebben over de ondersteuning die de leverancier van het besturingssysteem NT, Microsoft dus, biedt. De kop wekt de indruk dat Marcam als grootste leverancier van Erp-systemen aan de procesindustrie geen ondersteuning biedt, en dat is niet waar. Het artikel geeft wel duidelijk weer wat de analist van Gartner Group tijdens de opening van Marcams Europese Support-afdeling zei. Het Marcam European Support Centre biedt dagelijks de gebruiker overal in Europa ondersteuning bij het implementeren en onderhouden van hun applicaties, inclusief NT. De kop geeft dus een vertekend beeld en schaadt de bedrijfsvoering. De Nederlandse gebruikers kijken Marcam daarop aan en we moeten voortdurend uitleggen dat we onverminderd zullen doorgaan met het ondersteunen van NT als platform van onze applicaties.
 
Jacqueline Wildenburg, marketing communications manager, Marcam Nederland

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-01-10T00:00:00.000Z Jacqueline Wildenburg
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.