Stripboek Steve Jobs extra prijs Kerstpuzzel

Steve Jobs Apple

Naast de tien prachtige hardware- en softwareprijzen kent de Computable Kerstpuzzel 2015 'Van A tot Z' een extra prijs. Uitgeverij Luitingh-Sijthoff stelt drie exemplaren beschikbaar van de stripbiografie 'Steve Jobs. Waanzinnig goed' van de Amerikaanse illustratrice, kunstenares en schrijfster Jessie Hartland. Deelnemers aan de Kerstpuzzel kunnen hun oplossingen nog tot 11 januari 2016 insturen.

In deze grafische biografie verbeeldt Jessie Hartland hoe een beeldenstormer als Steve Jobs de in haar ogen beste zakenman van de wereld kon worden. Aan de hand van naiëf-ogende tekeningen en handgeschreven teksten schetst ze op een humorvolle, inspirerende wijze het indrukwekkende succesverhaal van techno-geek, lastpak, perfectionist, control freak en genie Jobs.

Knap is ook hoe Hartland de ontwikkelingen, die Jobs (en geestverwanten) in gang zet bij Apple, Next, Pixar en weer Apple, verweeft met een aantal (technologische) mijlpalen in de afgelopen decennia. Het geeft ook een goed beeld hoe snel de digitale veranderingen zijn gegaan in de laatste dertig jaar.

Puzzel en prijzen

Uitgeverij Luitingh-Sijthoff stelt drie exemplaren beschikbaar van het de stripbiografie 'Steve Jobs. Waanzinnig goed' (ISBN 978-90-245-6785-0, 240 pagina's, harde kaft, E15,99 euro. Er is een e-bookversie voor E9,99) van Jessie Hartland.

In de Computable Kerstpuzzel 2015 'Van A tot Z' komt het jaar nog een keer langs in de vorm van 26 cryptische omschrijvingen over bedrijven, instellingen, personen, zaken en ontwikkelingen die in het nieuws zijn geweest.

Aan u, puzzelaar, de opdracht om dit alfabet te ontcijferen en bij iedere letter het juiste antwoord te vinden. De website van Computable biedt daarbij zeker uitkomst.

Stuur de oplossing via de website van Computable voor 11 januari 2016 naar de redactie. Deelnemers met het juiste antwoord maken kans op één van de mooie prijzen uit de prijzenpot.

Klik hier voor een pdf van de Computable Kerstpuzzel 2015 'Van A tot Z'.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-12-24T10:46:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.