Jouw Omgeving biedt Jeugd GGZ zelfzorg

Cliënt krijgt meer regie in eigen zorgproces

jeugdzorg hulpverlening jongeren

Toen Jouw Omgeving in 2010 werd opgezet, sloten al snel zeven instellingen uit de jeugdgezondheidszorg zich hierbij aan. Inmiddels zijn 25 Jeugd GGZ’s bij het initiatief betrokken en is er recent een speciale app gelanceerd. Door Jouw Omgeving komt betere zorg dichter bij cliënten te staan. Het doorlopende project wist daarom een nominatie voor de Computable Awards 2017 in de wacht te slepen in de categorie Digital Innovation van het Jaar.

Genomineerden in deze categorie kregen van de onafhankelijke jury van de Computable Awards 2017 de opdracht mee om een video over hun innovatie te maken. Hierin vertellen de deelnemers binnen Jouw Omgeving dat hun oplossing ertoe heeft geleid dat cliënten de mogelijkheid hebben gekregen om zelf met hun eigen zorg aan de slag te gaan. Hierbij is techniek slechts het middel en niet het doel op zich. Doel van Jouw Omgeving is in elk geval om de cliënt meer eigen regie te geven.

Ook vroeg de jury om in een korte video de nominatie toe te lichten. Onder andere op basis van het videomateriaal zal de jury in deze categorie de winnaar gaan bepalen. Deze winnaar wordt op 31 oktober bekend gemaakt tijdens het netwerkdiner van de Computable Awards 2017. Bekijk daarom ook de volgende video:

Computable Awards 2017: Jouw Omgeving

Stemmen Computable Awards 2017

In deze categorie van de Computable Awards is het helaas niet voor het publiek mogelijk om te stemmen. De onafhankelijke jury zal bepalen wie er op 31 oktober gaat winnen. Toch kan er nog wel tot en met 8 oktober 2017 gestemd worden op de overige genomineerden van de Computable Awards 2017.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-22T10:04:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.