HHNK kiest Motion10 om Sharepoint-expertise

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) wil zijn service richting burgers en instanties continu verbeteren. Een professionele bedrijfsvoering vormt hiervoor de basis. Motion10 is verkozen als partner om het Sharepoint-platform binnen HHNK verder te optimaliseren. Sharepoint gaat niet alleen bijdragen aan een hogere productiviteit en efficiency, ook maakt het platform HHNK een stuk transparanter.​

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) zorgt voor veilige dijken, schoon en voldoende zoet water en veilige polderwegen in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal. Het hoogheemraadschap werkt intensief samen met instanties, aannemers en inwonenden, en wisselt continu gegevens en documenten uit met deze partijen. Door het SharePoint-platform te professionaliseren, zorgt HHNK ervoor dat alle informatie gemakkelijk vastgelegd en gedeeld kan worden.

Zaakgericht- en projectmatig werken

Henk-Jan Toorneman, Hoofd I&A bij HHNK: 'Wij werken nu al met Sharepoint 2010 en willen de mogelijkheden van ons platform verder uitbreiden. Daarom gaan wij migreren naar Sharepoint 2013. Hierin willen we ook zaken als dossiervorming, projectmanagement en zaakgericht werken onderbrengen. We gaan het platform integreren met achterliggende systemen. De Sharepoint-portalen geven dan ook toegang tot financiële, geografische en projectinformatie. Het wordt voor ons echt een bedrijfskritisch platform.'

'De meeste van onze circa 850 medewerkers krijgen met deze nieuwe manier van werken te maken. Bij het samenwerken in projecten, zoals een dijkversterking of een it-project, zal alle informatie op uniforme wijze inzichtelijk zijn', vertelt Toorneman.

Hoog kennisniveau

Motion10 adviseert en begeleidt HHNK bij deze verandering. Daarbij wordt er flexibel omgegaan met de capaciteitsbehoefte. Door de diepgaande kennis met betrekking tot zaakgericht werken, projectgericht werken en documentmanagement is Motion10 in staat om HHNK snel en doelgericht te helpen. Op basis van best practices worden methodieken en oplossingen ingezet. 

'Wij hebben gekozen voor Motion10 omdat zij flexibiliteit bieden en snel op zaken kunnen inspelen. Bovendien delen zij intern veel kennis waardoor zij een hoog niveau van Sharepoint-kennis kunnen bieden. Dat gaf ons veel vertrouwen', aldus Toorneman. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-03-14T11:04:00.000Z Externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.