ISProjects helpt Daelmans Banket met facturen

Dit artikel delen:

Daelmans Banket verwerkt per jaar ongeveer tienduizend inkomende facturen in Infor ERP LN. Zij doen dit voor vijf verschillende administraties. Momenteel zijn hierbij een vijftiental budgethouders betrokken en twee personen met een financiële rol. Daelmans Banket verwacht zullen deze aantallen nog zullen toenemen.

Daelmans Banket is naar eigen zeggen op nationaal niveau marktleider in kokosbanket en speculaasbrokken en wereldwijd marktleider in stroopwafels. Zij blijven investeren in groei, omdat schaalvergroting hen in staat stelt het beste banket te maken waar retailketens met een gerust hart hun private labels aan kunnen toevertrouwen. Bij Daelmans wordt met veel passie en plezier gewerkt. Het is een platte organisatie met een open cultuur waarin individuele initiatieven gewaardeerd worden. Daelmans biedt werk aan circa tweehonderd mensen waarvan velen op part time basis werken.

Jack Heijnen, financieel manager bij Daelmans Banket, vertelt: 'Voorheen boekten wij de inkomende facturen handmatig in ERP LN en werden de facturen, voor de benodigde goedkeuring, fysiek vervoerd tussen de locaties. Zoals je je kunt indenken raakten hierbij facturen zoek en nam dit vele arbeidsuren in beslag. Omdat wij niet langer facturen kwijt willen raken en de arbeidsuren graag efficiënter willen besteden zijn wij op zoek gegaan naar een oplossing voor de digitale verwerking van de inkomende facturen. Last but not least wilden wij graag de forse papierstroom elimineren.'

'Na een grondige oriëntering van de markt hebben wij een shortlist van drie potentiële leveranciers samengesteld. Van deze organisaties hebben wij, uiteraard, demo's bekeken. Verder hebben wij telefonisch contact gehad met bestaande klanten van ieder van deze mogelijke leveranciers. Wij kregen als belangrijkste advies van hen om zeer alert te zijn tijdens het implementatietraject. Uit ons vergelijk van de verschillende leveranciers van oplossingen voor digitale verwerking van inkomende facturen waren twee punten bepalend voor onze keuze: ISProjects heeft al vele jaren ervaring door een groot aantal implementaties te verzorgen en zij hebben, samen met Infor, een zeer doorontwikkelde koppeling met ERP LN gebouwd. Dit gaf ons het vertrouwen de juiste keuze te maken, besluit Heijnen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-24T11:16:00.000Z Externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.