Loyens & Loeff verwerkt facturen digitaal

Dit artikel delen:

Loyens & Loeff is live met 20/20 vision. Loyens & Loeff verwerkt momenteel in Nederland jaarlijks circa dertigduizend inkomende facturen met de factuurverwerkingsoplossing van 20/20 vision. Deze oplossing is gekoppeld aan Aderant Expert. 20/20 vision Europe heeft een samenwerkingsverband met Timesoft waardoor deze technische koppeling efficiënt tot stand komt. De 20/20 vision oplossing is bij Loyens & Loeff bij circa duizend gebruikers in gebruik.

Met het grote aantal inkoopfacturen en verschottennota's die handmatig gecodeerd en geboekt werden, was Christine Koetsier, manager finance & control bij Loyens & Loeff, overtuigd dat de organisatie over moest stappen naar een geautomatiseerde oplossing. In 20/20 vision heeft men de oplossing gevonden om deze efficiency- en professionaliseringsslag te maken.

Met wereldwijd rond de negenhonderd juridische, fiscale en notariële professionals behoort Loyens & Loeff tot de grootste juridische en fiscale dienstverleners in Nederland. De organisatie telt vijf kantoren in de Benelux en elf in diverse landen wereldwijd. De drie vestigingen in Nederland maken als eerste gebruik van de factuurverwerkingsoplossing van 20/20 vision om de inkomende facturen en in het bijzonder de verschottennota's efficiënter te verwerken. 'De mogelijkheden om vanaf dag één inzichtelijk te hebben waar de facturen zich in het proces van verwerking bevinden, de aanwezige audittrail en de wijze waarop het bestand met te betalen facturen wordt aangeleverd, waren doorslaggevend bij de keuze voor de oplossing van 20/20 vision.' 

'Ook in een van oudsher conservatieve branche als de advocatuur verandert de markt snel. De behoefte aan automatisering van backoffice processen neemt toe en de kantoren hebben behoefte aan meer business agility', zegt Harm Poelen. Harm Poelen is directeur en groot aandeelhouder van 20/20 vision Europe en was nauw betrokken bij het project bij Loyens & Loeff. 'Wij zijn er trots op dat we dit project bij Loyens & Loeff succesvol hebben opgeleverd. Met name de hoge mate van acceptatie binnen de praktijk is iets om trots op te zijn. Dit is cruciaal voor het behalen van het uiteindelijke doel: De efficiëntie op dit proces tot een maximum verhogen.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Volgens hun Eigen website ruim 1.400 werknemers wereldwijd. Als er duizend daarvan met 20/20 gaan werken komt er door deze implementatie volgens mij een volgend probleem naar boven bij Loyens & Loeff: een hele (te) grote bezetting op de financiele administratie en/of een procuratie die ongeveer de hele organisatie beslaat.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-04-28T10:48:00.000Z Externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.