Coronel Kartracing pioniert met IoT, data en Hololens

Coureur Tim Coronel: We zijn gepassioneerde gekken

Tim Coronel

Tim Coronel.

Coronel Kartracing in Huizen timmert flink aan de weg op technologisch gebied. Om als kartbaan voorop te blijven lopen, is het traditioneel karten met technisch vernuft gecombineerd. Gezamenlijk met De Haardt en Caesar Experts is via de Hololens Kart Hackathon is er in combinatie met virtual en augmented reality gte karten. Hiervoor wisten de partijen een nominatie voor de Computable Awards 2017 in de wacht te slepen in de categorie Digital Innovation van het Jaar.

Genomineerden in deze categorie kregen van de onafhankelijke jury van de Computable Awards 2017 de opdracht mee om een video over hun innovatie te maken. Dat werd bij Coronel Kartracing en zijn partners zeer serieus genomen; er werden zelfs meerdere video’s gemaakt. Twee hiervan zijn hieronder te vinden.

Eentje gaat over de Hololens Kart Hackathon zelf en wat dit uiteindelijk heeft gebracht voor Coronel Kartracing. De andere is een pitch van coureur Tim Coronel waarom zij de award in deze categorie in de wacht zouden moeten slepen. Coronel is in elk geval duidelijk: ‘Wij willen gezamenlijk innovatief bezig zijn. We zijn gepassioneerde gekken, innovatieve pioniers en we willen gewoon iets moois creëren.’

Onder andere op basis van het videomateriaal zal de jury in de categorie Digital Innovation van het Jaar de winnaar gaan bepalen. Deze wordt op 31 oktober bekendgemaakt tijdens het netwerkdiner van de Computable Awards 2017. Bekijk daarom ook de volgende twee video’s:

Computable Awards 2017: Hololens Kart Hackathon (Coronel Kartracing, De Haardt en Caesar Experts)

Computable Awards 2017: Hololens Kart Hackathon, pitch van Tim Coronel

Stemmen Computable Awards 2017

In deze categorie van de Computable Awards is het helaas niet voor het publiek mogelijk om te stemmen. De onafhankelijke jury zal bepalen wie er op 31 oktober 2017 gaat winnen. Toch kan er nog wel tot en met 8 oktober 2017  gestemd worden op de overige genomineerden van de Computable Awards 2017.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Internet of things

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-20T14:05:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.