Securelink levert mobility zorggroep Laurens

Dit artikel delen:

Voor Laurens Zorg en Wonen was de introductie van iPads en andere mobile devices en de behoefte naar draadloos (gasten)internet de reden om aan de slag te gaan met Wi-Fi. De uitrol was naast de toenemende vraag vanuit medewerkers en cliënten ook strategisch. Securelink verzorgde met Aruba Networks de Enterprise Mobility op meer dan twintig vestigingen van de zorginstelling.

'Korte lijnen en een hoog kennisniveau zijn voor ons een pré. Die mix hebben wij gevonden bij Securelink. De bewezen staat van dienst binnen de gezondheidszorg heeft dat gevoel alleen maar versterkt', verklaart Peter van der Toorn, teamleider informatiebeheer bij Laurens Zorg en Wonen.

De keuze voor Aruba Networks is gebaseerd op de hoge eisen die Laurens stelt aan informatiebeveiliging, flexibiliteit en technologie. Compliancy aan NEN en ISO-normeringen spelen hierbij ook een belangrijke rol. De doorslaggevende factoren waren onder andere de ingebouwde stateful firewall, het 'pay-as-you-grow'-model en Role Based Access.

Aruba Networks maakt het mogelijk om gefaseerd een wireless network uit te rollen. 'Niemand zit te wachten op een big bang. Daarnaast is niets zo gemêleerd als een zorginstelling, ook qua it. Aruba Networks werkt met open standaarden en kan eenvoudig met andere netwerkcomponenten overweg. De specialisatie van Aruba Networks, specifiek op wireless, in combinatie met onze bewezen staat van dienst met betrekking tot de uitrol van dit soort grote infrastructuren speelt hierin een belangrijke rol', vertelt Peter Mesker, cto bij Securelink.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-03-17T10:56:00.000Z Externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.