Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

G Data biedt antiVirus voor Mac

Dit artikel delen:

Windows-gebruikers zijn niet meer de enige doelwitten van cybercriminelen. Malwareschrijvers richten zich steeds vaker op Mac. Met G Data AntiVirus voor Mac biedt de Duitse securityspecialist een beveiligingsoplossing voor Macs met OS X, die beschermt tegen virussen en phishingaanvallen. Het programma biedt niet alleen bescherming tegen Mac-virussen, maar het herkent en blokkeert ook alle Windows-malware en stopt daarmee de verspreiding daarvan.

De G Daata  antivirusoplossing voor Mac beschermt niet alleen de eigen Apple-computer, maar ook de Windows-systemen binnen het netwerk. Computermalware die niet schadelijk is voor Mountain Lion en dergelijke, kan wel grote schade aanrichten bij Windows-systemen. Om deze reden beschermt G Data AntiVirus voor Mac ook tegen Windows-malware en voorkomt het de verspreiding van malware, bijvoorbeeld via doorgestuurde e-mails.

Dankzij de duidelijke, gestroomlijnde interface hebben Mac-gebruikers altijd controle over hun beveiligingsstatus en ontvangen zij onmiddellijk een notificatie als er een malware-aanval plaatsvindt. Een overzicht van bestanden die in quarantaine staan en informatie over wanneer de volgende systeemscan plaats moet vinden zijn met enkele muisklikken te achterhalen in het SecurityCenter.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.