Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Protime sponsort hockeyclub ’s-Hertogenbosch

Hockey

Protime, specialist op het gebied van tijdregistratie, personeelsplanning, toegangscontrole en social software, is per 1 maart zilversponsor van HC ’s-Hertogenbosch. Met deze sponsordeal verbindt Protime zich voor ten minste twee jaar aan de Brabantse hockeyclub. Dit komt onder andere tot uiting in zichtbaarheid op het sportcomplex en een nauwe betrokkenheid bij de businessclub ‘HockeySociëteit ’s-Hertogenbosch’. HC ’s-Hertogenbosch heeft spelers en teams op topniveau en is daarnaast een thuisbasis voor honderden recreanten.

De sponsoring van HC ’s-Hertogenbosch sluit nauw aan bij de visie van Protime. Lucas Polman, CEO van Protime Nederland, zegt daarover: “Wij zijn enthousiast over de gelegenheid om sponsor te worden van ’s-Hertogenbosch. Hockey is een teamsport waarbij individuen samen hetzelfde doel nastreven. Daar ligt ook de verwantschap met Protime. Wij willen medewerkers uit verschillende disciplines optimaal laten samenwerken met behulp van slimme HR-oplossingen. Zaken als tijd, planning en goal management zijn zowel op het veld als op de werkvloer van groot belang.”

Een ander onderdeel van de sponsordeal is de organisatie van de ‘Discovery Days’. Deze klantdagen worden jaarlijks door Protime georganiseerd en vinden dit jaar plaats op het sportcomplex van HC ’s-Hertogenbosch. Naast het zakelijke deel, waarin klanten worden geïnformeerd over de ontwikkelingen bij Protime, worden klanten ook voorgesteld aan de spelers uit Dames 1 en Heren 1.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-22T10:49:00.000Z Protime


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.