Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Wealer verlengt contract Open Line

Dit artikel delen:
Contract ondertekenen

De Wealer Autogroep met vestigingen in Sittard, Heerlen, Maastricht en Roermond heeft besloten om haar ICT diensten wederom onder te brengen bij Open Line. Hiermee bevestigd de Volkswagen, Audi, Seat en Skoda dealer haar tevredenheid over de dienstverlening van Open Line. Een dienstverlening die al ruim 13 jaar wordt bestempeld als een constructief partnership.

De dienstverlening van Open Line aan Wealer bestaat uit het leveren van een zogeheten fully managed “cloud desktop”, ofwel een werkplek waarop alle functionaliteiten op het juiste moment wordt aangeboden aan de medewerkers van Wealer. Bij het aanbieden van deze werkplek wordt gericht en flexibel gebruik gemaakt van het smart cloud principe: rekenkracht en dataopslag op het moment dat het wenselijk is en aangeboden vanuit moderne datacenters in Beek en Landgraaf.

Onderdeel van de dienstverlening is tevens de levering van directe ondersteuning aan de medewerkers van Wealer op de verschillende vestigingen. Met de klantgerichtheid van Wealer in het achterhoofd, is de dienstverlening geënt op het maximaal faciliteren van de medewerkers. De Wealer medewerkers moeten te allen tijde klaar staan voor hun relaties.

Directeur Marc van der Linden: “Open Line is een toegankelijke partner, die open staat voor suggesties en ook daadwerkelijk in staat is om onze suggesties om te zetten in verbeteringen”.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-10T12:30:00.000Z Open Line bv
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.