Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

IGEL Technology meldt sterke verkoopresultaten

Dit artikel delen:
IGEL Technology meldt sterke verkoopresultaten

IGEL Technology, leverancier van krachtige endpoint management software, meldt goede softwareverkoopresultaten over 2016. Het bedrijf zal de focus voortaan nog meer leggen op software-innovatie.

Over het afgelopen jaar steeg de wereldwijde verkoop van IGEL-software 19%. Het betreft onder meer de IGEL Universal Management Suite™ en IGEL OS™, voor thin en zero clients. De Verenigde Staten droeg hier sterk aan bij, de verkoop steeg hier maar liefst met 95 procent. Ook in de Benelux stemde de softwareverkoop tot tevredenheid met een groei ten opzichte van vorig jaar van 412 procent. Voor het komende jaar verwacht IGEL een gemiddelde toename van 46% in de verkoop van software.
“IGEL begon 28 jaar geleden als softwarebedrijf met de visie software te maken om enterprise desktops eenvoudiger te kunnen beheren”, zegt Hans Vogel, general manager van de Nederlandse IGEL-vestiging. “Sinds die tijd zijn we uitgegroeid tot marktleider in endpointbeheer met software die in combinatie werkt met thin en zero clients en all-in-one client-oplossingen. In de kern zijn we succesvol vanwege de innovatieve software, wat we terugzien in zowel de wereldwijde als de Benelux-omzetcijfers. In de toekomst zullen we ons nog meer op de softwareaanpak concentreren.”
In 2001 introduceerde het in het Duitse Bremen opgerichte bedrijf IGEL OS, een op Linux-gebaseerd besturingssysteem. Twee jaar later kwam daar de IGEL Remote Management Software bij, in 2006 gevolgd door IGEL Universal Desktop software. IGEL-softwareoplossingen zijn revolutionair in hun eenvoud en gericht op grote organisaties. Meer dan andere aanbieders houdt IGEL er rekening mee dat de software intuïtief te bedienen is, veilig en schaalbaar is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-15T12:15:32.000Z IGEL


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.