Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Voice over agency levert nu nog sneller

Dit artikel delen:

De bekende voice over agency VoiceCowboys heeft deze week haar levertijden deze week verder verbeterd. Via platform van het bureau kan men simpel in 3 klikken een Vlaamse, Engelse of Nederlandse voice-over boeken.

Volgens VoiceCowboys is een voice-over bestellen een stuk eenvoudiger via haar website. Zo hoeft men niet meer eerst met support medewerker te overleggen maar kan direct een voice over worden uitgekozen door online alle beschikbare stemmen te beluisteren. De garantie om binnen 24 uur te le veren kan deze voice over agency garanderen: stemmen kunnen zichzelf eenvoudig on- en offline zetten, zodat een stemzoeker nooit voor vervelende verrassingen staat.

Grote voice over bestanden

In het verleden streden voice over bedrijfjes vaak om de eer wie het langste stemmenbestand had. Maar gelukkig zijn die tijden wel voorbij. Volgens VoiceCowboys is de focus verschoven van kwantiteit naar professionele kwaliteit. Hierbij is dan ook niet meer het grootste aantal stemmen niet meer zo van belang, maar juist het bestand met de beste Nederlandse voice-over stemmen.

Aantrekkelijke voice over tarieven 

Ook aan de voice over tarieven is uiteraard gedacht. Zo bestaat het merendeel van de voice-over opdrachten uit bedrijfsfilms. Het kan voorkomen dat andere agencies een voice-over buy-out rekenen, waarbij ook de stemrechten voor een bepaalde tijd moeten worden vastgelegd voor een extra bedrag. VoiceCowboys rekent echter geen buy-out voor bedrijfsfilms, waardoor deze zorgeloos kunnen worden geboekt.

Voice over buy-out 

Mocht er wel een buy-out nodig zijn voor een radiocommercial bijvoorbeeld, dan kan deze wel tegen gepaste voice-over tarieven worden ingekocht. Uiteraard is dit geheel transparant via haar boekingssysteem, waardoor ook discutabele onderhandelingen in achterkamertjes met tussenpartijen tot het verleden van de professionele voice-over behoren. Kortom, de cowboy in VoiceCowboys zit ‘m vooral in de tarieven, maar zeker niet in de eindeloze service, een voice-over agency die de klant nog echt ontzorgt.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-28T12:24:03.000Z VoiceCowboys
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.