Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Authus Infrastructuur Management Module

Dit artikel delen:

HENZ ICT heeft binnen de door haar ontwikkelde Authus Netwerkbeveiligings- oplossing een infrastructuur management module ontwikkeld. Deze module ondersteunt zowel TACACS+ als Radius authenticatie en is inmiddels in gebruik bij een aantal zeer grote organisaties. Zij kozen voor deze oplossing vanwege de flexibiliteit, de fabrikantonafhankelijkheid en het feit dat HENZ ICT ook maatwerk ontwikkelt voor bijvoorbeeld het ontsluiten van exotische netwerkapparatuur.

In de applicatie worden de gegevens van de netwerkdevices en beheerders opgeslagen. In autorisatiegroepen kunnen de verschillende rechten met betrekking tot het beheren van devices worden opgeslagen. Door een flexibele koppeling van beheerders, devices en autorisatiegroepen kunnen alle combinaties ten behoeve van de gewenste beheerautorisaties vastgelegd worden. Om het beheer over verschillende netwerken gescheiden te kunnen uitvoeren is de infrastructuur management module van Authus multi-tenant uitgevoerd.

Naast de infrastructuur managementoplossing beschikt Authus nog over modules voor 802.1x, APN/VPN, Certificaat Authenticatie en Multifactor authenticatie voor Microsoft Azure.

Voor meer informatie of een demo stuurt u een bericht aan Sales@henz.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-21T16:16:02.000Z HENZ ICT
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.