Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SIAM- en ESM-specialist 4me voegt Quint toe aan partnernetwerk

Dit artikel delen:

4me verwelkomt Quint Technology in het 4me Partner Network. Quint Technology maakt deel uit van Quint Group en heeft zijn hoofdkantoor in Nederland. Quint Technology biedt implementatie- en supportdiensten voor enterprise automation waarmee organisaties invulling geven aan hun digitale transformatie.

Robin Marchand, Managing Director van Quint Technology: “We zien ook bij middelgrote organisaties de behoefte groeien om vanuit waardeketens met leveranciers samen te werken via een platform dat de service-integratie regisseert.  Vanuit deze ontwikkeling biedt 4me Quint, en vooral onze opdrachtgevers, een extra platform waarmee we de noodzakelijke integratie van diensten tussen interne en externe leveranciers kunnen ontwerpen, inrichten en besturen."
 
Cor Winkler Prins, CEO van 4me: “Iedereen bij 4me is verheugd over de samenwerking met een bekend technologie- en adviesbureau als Quint. Quint heeft een bewezen trackrecord als het gaat om het ondersteunen van ondernemingen bij hun digitale transformatie. 4me beschikt over unieke functies voor samenwerking en is van de grond af aan ontworpen om de service-integratie tussen klanten en dienstverleners te verbeteren. Bij 4me weten we dat organisaties hun digitale transformatie aanzienlijk beter kunnen laten slagen als ze in staat zijn om sneller en soepeler met nieuwe dienstverleners samen te werken.”

Over 4me

4me, Inc. is opgericht in 2010 en is de leverancier van 4me, een SaaS-oplossing voor Enterprise Service Management die grote ondernemingen naadloos laat samenwerken met hun externe dienstverleners en in real time inzicht biedt in het niveau van de ontvangen dienstverlening. Ga voor meer informatie naar www.4me.com.

Over Quint

Quint is een internationaal advies-, opleidings- en technologiebedrijf dat organisaties ondersteunt bij het ontwerpen en implementeren van hun digitale transformatie. We versnellen en verankeren transformaties door mensen, processen, technologie en leiderschap met elkaar te verbinden. Quint richt zich in het bijzonder op Digitale Strategie, Data & AI, Customer Service Management, Lean-Agile Enterprise, Enterprise DevOps, Enterprise Cloud, Sourcingadvies en IT-governance. Voor meer informatie over Quint en het 4me partnerschap zie https://www.quintgroup.com/nl-nl/technology/4me/

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-16T13:02:00.000Z Quint


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.