Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Qualogy wint aanbesteding databasebeheer gemeente Utrecht

Dit artikel delen:

IT-dienstverlener Qualogy en gemeente Utrecht gaan langdurige samenwerking aan.

Rijswijk, 17 januari 2022 – IT-dienstverlener Qualogy neemt voor een periode van minimaal 2 jaar het volledige databasebeheer van gemeente Utrecht op zich, met de optie om zes keer een jaar te verlengen. Tijdens de virtuele kick-off van donderdag 13 januari is de intentie uitgesproken voor een langdurige samenwerking.  

Met de gunning van de openbare aanbesteding is het beheer van meer dan 80 Oracle Databases overgedragen aan Qualogy uit Rijswijk. Daarnaast schakelt de IT-dienstverlener partner Optimadata in voor het beheer van niet-Oracle Databases Microsoft SQL Server en MySQL. De twee dienstverleners werken al succesvol samen in een soortgelijk traject bij een andere gemeente.

Specialistische kennis Qualogy for Support

Manager Qualogy for Support Michel Schildmeijer kijkt uit naar een succesvolle transitie. Hij vertelt: “Qualogy for Support heeft veel ervaring met beheerklanten zoals gemeente Utrecht. We hebben de kennis en specialisten in huis voor een snelle en succesvolle transitie.”

Beheer grootschalige trajecten

Meerdere IT-dienstverleners schreven zich in voor de aanbesteding. Qualogy en Optimadata hebben de aanbesteding gewonnen door het beste te scoren op de criteria uit het programma van eisen. Michel Schildmeijer: “De gunning van deze aanbesteding toont aan dat Qualogy in staat is het beheer van grootschalige trajecten op zich te nemen. We kijken uit naar een fijne samenwerking met gemeente Utrecht.” 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Michel Schildmeijer via mschildmeijer@qualogy.com of bel met 070 319 5000.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-17T13:31:14.000Z Qualogy
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.