Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Aantal Tanium Cloud-klanten groeit met meer dan 300%

Dit artikel delen:

Terwijl organisaties over de hele wereld hun uiterste best deden om de kritieke Log4j-kwetsbaarheid, met een CVSS-score van 10, te identificeren en verhelpen, stelde Tanium Cloud, het enige multi-OS endpoint beheer- en beveiligingsplatform dat geen infrastructuur nodig heeft, klanten in staat om de exploit binnen enkele minuten te verijdelen. Mede hierdoor is het aantal Tanium Cloud-klanten het afgelopen jaar met meer dan 300% gegroeid. Deze groei is mede te danken aan Tanium’s Reveal-oplossingen die klanten direct inzicht geven in endpoints die kwetsbaar zijn voor onder andere Log4j.

“Het beheer van legacy-systemen is vaak de kern van problemen met betrekking tot efficiëntie, inzicht en het voldoen aan de klantvraag”, zegt Pete Constantine, Chief Product Officer bij Tanium. “Tanium Cloud-klanten hebben niet langer te maken met deze beperkingen. Omdat ze hier geen extra infrastructuur voor nodig hebben kunnen ze IT-personeel ook op andere projecten en plaatsen inzetten en tegelijkertijd aan de slag gaan om de gevaarlijkste kwetsbaarheden binnen enkele uren, en dus niet dagen, op te lossen.”

Organisaties kunnen de kracht van Tanium Cloud (dat in 2020 onder de naam Tanium as a Service gelanceerd werd) gebruiken zonder dat ze daarvoor software hoeven te installeren of virtuele of fysieke servers moeten aanschaffen en onderhouden. Het Tanium-platform en de diverse oplossingen die daarbij horen, worden als een dienst geleverd en automatisch geconfigureerd en onderhouden, waardoor IT-teams zich kunnen focussen op het beheren van endpoints.

Tanium Cloud biedt de volledige kracht van Tanium’s endpoint beheer- en beveiligingsplatform, beheerd en geleverd vanuit de cloud. Ongeacht hun grootte, kunnen organisaties een instance binnen enkele uren opstarten met kritieke IT-operations, -risico, en beveiligingsoplossingen.

“Wanneer snel veranderende technologie samenkomt met het herdefiniëren van waar werk plaatsvindt, is het belangrijk voor organisaties om snel te kunnen reageren op kwetsbaarheden en incidenten”, zegt Michael Suby, Research Vice President, Security and Trust bij IDC. “Tanium is een cloudgebaseerd platform dat specifiek ontworpen is om snel de grootste IT- en beveiligingsuitdagingen aan te pakken terwijl het teams verenigt door een enkele vorm van waarheid te bieden.”

Ontdek hier meer over hoe Tanium Cloud uw organisatie kan ondersteunen: www.tanium.com/platform.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-01T09:08:40.000Z Tanium


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.