Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Supermicro gaat NVIDIA Grace CPU implementeren in zijn servers

Dit artikel delen:

Supermicro een wereldwijde leider op het gebied van enterprise computing, opslag, netwerken en groene computertechnologie, zal de NVIDIA Grace CPU Superchip implementeren in servers die zijn geoptimaliseerd voor AI, HPC, data analyse, digital twins en computer intensieve toepassingen.

Door de nieuwe superchip te implementeren, zullen servers worden geoptimaliseerd voor meer energie-efficiëntie, waardoor de operationele kosten kunnen worden verlaagd. Bovendien zullen toepassingen met een geheugenbandbreedte van maximaal 1 TB/seconde niet worden beperkt door communicatiesnelheden. In eerste instantie zal een beperkt aantal servers beschikbaar zijn, te beginnen met het 2U 2 Node-portfolio. Vervolgens zullen andere productlijnen volgen. 

"Supermicro ontwikkelt nieuwe serverplatforms met de NVIDIA Grace CPU Superchip," aldus Charles Liang, president en CEO van Supermicro. "Met behulp van onze innovatieve Building Block oplossingen willen we een breed scala aan servers bieden die zijn geoptimaliseerd voor specifieke workloads. Op basis van ons groene DNA biedt Supermicro de meest geavanceerde, energie efficiënte servers die beschikbaar zijn om te voldoen aan de hoge eisen van het datacenter. Onze eerste nieuwe systemen op de markt kunnen de snel groeiende AI-, HPC- en data-analysemarkten aanpakken." 

"NVIDIA heeft met Supermicro samengewerkt om snel innovatieve producten op de markt te brengen,” aldus Paresh Kharya, senior director van accelerated computing bij NVIDIA. "De release van de servers van Supermicro met NVIDIA Grace CPU Superchips zal een breed scala aan workloads optimaliseren om te voldoen aan de behoeften van moderne datacenters."

Voor meer informatie over de nieuwste NVIDIA-gecertificeerde systemen van Supermicro, gaat u naar: www.supermicro.com/ampere.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-05-30T13:30:13.000Z Supermicro
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.