Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Zonder linkbuilding boek je geen topresultaten in Google

Dit artikel delen:

Linkbuilding is er vandaag de dag niet makkelijker op geworden. Je moet meer moeite doen om met links te scoren in vergelijking met enkele jaren terug. Google wordt steeds slimmer en strenger. Het is al niet makkelijk om links naar je website te krijgen, het is nog moeilijker als het om kwalitatieve links gaat. De kwaliteit van de links wordt steeds belangrijker, dus de tijd van directories of linkruil ligt al even achter ons. Het gaat het om links met autoriteit en die verdienen dus een belangrijke plaats in je linkbuilding strategie.

De meerwaarde van een linkbuilding expert

Bent u op zoek naar een linkbuilding expert? Dat is verstandig want een linkbuilding specialist kan u heel wat geld opleveren. Linkbuilding is nog altijd een zeer effectieve manier om een toppositie te veroveren in Google en andere zoekmachines. Een linkbuilding expert heeft kennis van zaken op dit vlak, doet uw website beter scoren en verdient zichzelf op die manier razendsnel terug.

Linkbuilding is specialistenwerk

Linkbuilding is een werkje dat u maar beter aan specialisten overlaat. Het is een techniek waar heel wat kennis voor nodig is en die ook wel wat risico’s met zich meebrengt. Pakt u linkbuilding niet goed aan, dan kan dit u heel wat plaatsen in de zoekmachines kosten. Doet u beroep op een linkbuilding specialist dan hoeft u zich hier geen zorgen over te maken, integendeel. Een linkbuilding expert zal er door middel van andere websites, backlinks en een gezond linkprofiel voor zorgen dat uw website gaat stijgen in de zoekmachines. Verwacht ook bij een linkbuilding expert geen wonderen en een instant resultaat, maar geeft u een expert enkele maanden tijd, dan zijn de resultaten vaak onmiskenbaar.

Laat concucollega’s achter u

Over linkbuilding doen heel wat straffe verhalen de ronde, maar dit is vaak ten onrechte. Het blijft één van de beste manier om een mooie uitgangspositie in Google te veroveren. Zeker wanneer u een webshop heeft of een website die meer is dan een visitekaartje voor uw onderneming, is verkeer naar uw website uiterst belangrijk. Een linkbuilding expert zal een analyse maken van uw website, de nodige verbeterpunten voorstellen en vervolgens beginnen bouwen aan een gezond linkprofiel. Zeker wanneer u collega’s/concurrenten hier (nog) niet mee bezig zijn, kunt u snel stijgen in de zoekmachines. Door te investeren in SEO en linkbuilding hoeft u bovendien minder te betalen voor Google Ads. Dit moet op langere termijn altijd de doelstelling zijn.

Start vandaag nog met linkbuilding

Starten met linkbuilding? Linkbuilding is een investering die op langere termijn altijd loont en waarvan het rendement snel kan aangetoond worden.

Ook voor de Nederlandse markt

Bij Link Optimizer zijn we al heel wat jaren bezig met linkbuilding in Nederland. Tientallen klanten kunnen getuigen over onze resultaten. Als linkbuilding specialist houden we onze kennis steeds up to date en blijven we mee evolueren met Google. Wil je weten wat we voor jouw positie in Google kunnen betekenen voor de Nederlandse markt? Contacteer ons en we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-05T15:30:33.000Z 24webvertising


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.