Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

TEQnation 2018! AI, Big Data, VR & AR en meer!

Dit artikel delen:

Artificial Intelligence, Internet of Things, Big Data, VR & AR, Open Source & Blockchain: TEQnation 2018! Woensdag 25 en donderdag 26 april komen meer dan 1.000 developers, IT-architecten en professionals samen tijdens TEQnation 2018. Dat betekent: presentaties, keynotes, hackatons, demo’s, workshops en hands-on labs met de beste sprekers en disruptors van over de hele wereld.

TEQnation 2018 | Het lijdt geen twijfel dat er momenteel verschillende grote trends gaande zijn: Internet of Things (IoT), Big Data en Artificial Intelligence (AI), Blockchain en VR & AR. Tijdens TEQNATION 2018 komt het allemaal aan bod: van het nog steeds gefragmenteerde IoT tot aan de manier waarop AI de manier waarop we leven opnieuw zal vormgeven.

Woensdag 25 en donderdag 26 april komen meer dan 1.000 developers, IT-architecten en professionals samen tijdens de TEQnation 2018. Dat betekent: presentaties, keynotes, hackatons, demo’s, workshops en hands-on labs met de beste sprekers en disruptors van over de hele wereld.

Speciale kortingscode: TEQnationReturns2018 voor 50 Euro korting! Bestel nu snel via: TEQnation.nl/register

Woensdag 25 april :TEQnation – The Future is OPEN

Op deze dag staat het programma volledig in het teken van Open Source. Tijdens deze dag  zullen meerdere (inter)nationaal zeer succesvolle user cases worden gepresenteerd, gericht op uitdagingen in de markt en op de vraag hoe Open Source daar een oplossing voor biedt. Doelgroep voor deze dag zijn naast developers ook architecten en IT-managers.

Donderdag 26 april TEQnation – The Future is SMART

Dé Developers Conference van de Benelux [voorheen IoT Techday] met veel focus op IoT, Blockchain, VR & AR en AI. Van IoT-apparaat-ontwerp tot aan gateway-implementatie en van softwareoptimalisatie-strategieën tot aan beveiligingsoplossingen. Vergaar kennis over ontwikkelplatformen voor VR & AR,  diepgaande inzichten in de blockchain-technologie of leer de fundamenten van AI en deeplearning

“It’s time to explore TEQnation  2018”

Ben je developer, IT-architect, IT-manager of werkzaam in de IT? Dan mag je TEQNATION 2018 niet missen! Daarom is er een speciale kortingscode: TEQnationReturns2018 voor 50 Euro korting! Bestel nu snel via: TEQnation.nl/register

Kijk voor het programma of tickets  op www.TEQnation.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-11T11:36:03.000Z Reshift
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.