Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Startup in EMA Top 3 voor Full Stack Monitoring

De Nederlandse startup StackState, leverancier van 's werelds eerste Algorithmic IT Operations platform, is door Enterprise Management Associates (EMA) uitgeroepen tot één van de top 3 leveranciers op het gebied van Full Stack Monitoring.

StackState, dat voortkomt uit ICT-bedrijf Xebia, krijgt deze waardering naar aanleiding van EMA's nieuwe onderzoeksrapport naar de "Ten Priorities for Hybrid Cloud, Containers and DevOps in 2017", geschreven door Torsten Volk - EMA Managing Research Director.

Het EMA rapport toont aan dat operationele complexiteit, het gebrek aan een full stack monitoring tool en onvoldoende kennis bij werknemers de bottlenecks zijn voor het succesvol implementeren van containers en microservices in het IT landschap. "StackState is de eerste monitoring tool die al deze bottlenecks aanpakt door het gehele IT landschap, van hardware tot business processen, in kaart te brengen en te monitoren", aldus Torsten.

Erik Driehuis, CEO bij StackState, is trots: "Deze waardering is een bevestiging van onze visie, product innovatie en focus op de behoefte van bedrijven en haar IT teams. We zijn vastberaden om onze klanten op weg te helpen naar een error free IT omgeving."

Verder staat in het onderzoeksrapport vermeld wat de monitoring uitdagingen zijn op het gebied van containers en waar een moderne, full stack monitoring tool aan moet voldoen. "Het dynamische karakter van container omgevingen vraagt om een nieuwe monitoring strategie. Monitoring tools moeten in staat zijn om de veranderende relaties en afhankelijkheden in het IT landschap te ontdekken en te monitoren."

Het volledige EMA onderzoeksrapport kan worden gedownload via: http://info.stackstate.com/stackstate-ema-top-3-vendor-for-full-stack-monitoring

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-07T11:53:16.000Z StackState
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.