Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Rittal treedt toe tot Open Compute Project

Rittal treedt toe tot Open Compute Project

Jason Rylands

Rittal is met een Gold-Status toegetreden tot het Open Compute Project (OCP). Als toonaangevend producent van IT-infrastructuursystemen zal Rittal het ecosysteem van OCP ondersteunen en innovaties stimuleren – zowel voor bestaande hyperscale datacenters als voor klanten die efficiënte en economische IT-infrastructuursystemen nodig hebben. Rittal, ’s werelds grootste rackproducent, is toegetreden tot het Open Compute Project (OCP). “Rittal heeft de OCP Community de laatste jaren al actief ondersteund. Wij zijn blij om Rittal, een sterke en wereldwijd actieve producent, als lid met Gold-Status te verwelkomen,” aldus Amber Graner, Operations Director en Community Manager bij de Open Compute Project Foundation.

“Het verheugt ons dat wij officieel Gold-Status-lid van OCP zijn. Deze stap bewijst onze betrokkenheid bij de Open Compute-beweging en geeft ons de mogelijkheid onze OCP-producten in de totale markt aan te bieden,” verklaart Jason Rylands, Global Director Data Center en Open Compute bij Rittal.

OCP werd in 2011 door Facebook in het leven geroepen, met als missie om datacenters economischer en efficiënter te maken. Om de milieubelasting door datacenters te verminderen, moeten de meest efficiënte servers, opslagsystemen en datacenters met een gemeenschappelijk design voor schaalbare dataverwerking worden ontwikkeld en gebouwd. Rittal wil het ecosysteem van OCP versterken en innovaties voor zowel bestaande hyperscale datacenters als voor de wisselende klantenwensen stimuleren.

“De afgelopen jaren ontwikkelden wij succesvolle producten voor Open Compute. Het Gold-Status-lidmaatschap is een belangrijke stap vooruit om ons technologisch als belangrijk lid van de Community te presenteren,” voegt Andrew Gill, Vice President Engineering bij Rittal CSM UK toe.

Op 14 februari 2017 organiseert Rittal B.V. een OCP-congres in Reeuwijk om de uitwisseling van kennis op het gebied van OCP te bevorderen. John Laban, vertegenwoordiger van de Open Compute Project Foundation in Europa presenteert actuele trends in de markt, Andrew Gill, van Rittal UK, gaat op basis van casestudies in op belangrijke aspecten voor de implementatie van OCP. Menno Kortekaas van Circle B vertelt over de OCP hardware en geeft meer inzicht over de toegepaste hardware componenten die worden ingezet in OCP oplossingen.

Meer informatie vindt u op: www.nextlevel4it.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-07T11:40:00.000Z Rittal B.V.


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.