Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dignitas Group breidt uit

De Dignitas Group heeft het palet aan dienstverlening uitgebreid. Naast het succesvolle IT Workspace Consultants heeft de Dignitas Group zich versterkt met twee nieuwe bedrijfsonderdelen: IT Business en IT Security Consultants. Bij de Dignitas Group zijn momenteel 45 medewerkers werkzaam en de ambitie is met deze stap om de komende jaren naar 100 medewerkers te groeien.

De IT consultancy onderneming uit De Bilt is per september 2017 twee nieuwe bedrijfsonderdelen gestart. Vanuit het bestaande klantportfolio ontstond de vraag of Dignitas ook dienstverlening biedt op het gebied van IT Security en IT Business Consulting. Met het binnenhalen van de juiste expertise om leiding te geven aan de nieuwe bedrijfsonderdelen kunnen de klanten van de Dignitas Group rekenen op optimale ondersteuning vanuit de verschillende kennisgebieden. De meerwaarde voor de klanten is de extra dienstverlening vanuit de Dignitas Group, die nu een one-stop-shop voor Security, Cloud, Business Intelligence en Workspace expertise is geworden.

Dignitas IT Security Consultants richt zich op compliancy op het gebied van informatiebeveiliging. Met een nulmeting als startpunt brengt D-ISC in kaart in hoeverre een organisatie voldoet aan wet- & regelgeving en/of contractuele afspraken. Hierbij valt te denken aan de GDPR/AVG, de vervanger van de Wbp, maar ook aan certificeringen als ISO-27001, NEN-7510 en normenkaders als ISAE-3401 en ISAE-3402. Daarnaast biedt D-ISC diverse ‘As a Service-diensten’ op het gebied van IT-security, zoals Security Officer, Data Protection Officer, Compliance Officer en Functionaris Gegevensbescherming. Deze diensten zijn er op gericht om de klanten van de Dignitas Group te ontzorgen.

Dignitas IT Business Consultants richt zich op detachering van Cloud consultants en Business Intelligence consultants. De Cloud engineers van D-IBC hebben kennis van de nieuwste technieken, toolsets en verschillende Cloud modellen zoals IaaS, SaaS en PaaS. Directeur Jeroen Klompenhouwer vertelt enthousiast: “onze Cloud engineers zijn in staat om elke Cloud omgeving optimaal te beheren. Onze cloud consultants lossen complexe technische problematiek op en adviseren onze klanten over infrastructurele vraagstukken”. De Business Intelligence consultants van D-IBC adviseren over het zo efficiënt mogelijk omzetten van beschikbare data naar bruikbare informatie met behulp van de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen op dit vakgebied.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-19T15:12:53.000Z Dignitas Group
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.