Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Samenwerking Pure Storage en PNY Technologies

De kracht van NVIDIA DGX-1 gecombineerd met Pure Storage FlashBlade leidt tot razendsnelle GPU-computing voor AI en geavanceerde analyses

Pure Storage, de onafhankelijke aanbieder van all-flash dataplatforms voor het cloudtijdperk, en PNY Technologies, leidend op het gebied van high-performance computing (HPC), grafische virtualisatie en deep learning technologieën, kondigen een pan-EMEA distributieovereenkomst aan. Hierdoor kan PNY Technologies flash-storage leveren aan haar uitgebreide HPC partnernetwerk.

Als EMEA-distributeur van de NVIDIA-producten werkt PNY Technologies samen met een ervaren partnernetwerk in deze regio. Dit netwerk is gericht op klanten in omgevingen waar zeer grote rekenkracht vereist is, zoals kunstmatige intelligentie (AI), deep learning en diverse wetenschappelijke workloads, zoals DNA-onderzoek.

Data vormen het centrum van de AI-revolutie. Enorme hoeveelheden data worden met ongelooflijk grote snelheden aangeboden aan GPU's met als doel om modellen sneller en accurater te trainen. De krachtige NVIDIA DGX-1 is een essentieel instrument voor AI-onderzoek en vormt het hart van veel van 's werelds meest veeleisende omgevingen voor deep learning en analytics. Klanten waren echter minder te spreken over de met seriële bouwblokken ontworpen legacy opslagsystemen die hieraan gekoppeld waren, omdat deze qua snelheid en mogelijkheden tekortschoten voor de vereisten van AI-workloads.

Pure Storage FlashBlade is het eerste dataplatform dat volledig ontworpen is voor AI en moderne analysemethoden. Het is van de grond af aan gebouwd met een massaal-parallelle architectuur. In slechts een half rack kan het 8 bruikbare petabyte herbergen met 75 GB/s read throughput, 25 GB/s write throughput en 7,5M IOPS. Sinds FlashBlade in januari 2017 op de markt kwam, heeft het direct zijn weg weten te vinden in organisaties met innoverende workloads, in het bijzonder modern analytics en machine learning.

Jérôme Bélan, EMEA CEO van PNY Technologies, zegt over deze samenwerking: "Dit partnership stelt onze klanten eindelijk in staat om de volle rekenkracht van hun computersystemen aan te spreken. Bij PNY zijn we ervan overtuigd dat Pure Storage met FlashBlade voor een echte doorbraak in de storage-industrie heeft gezorgd. We zijn heel blij dat we de HPC-kracht van NVIDIA's AI supercomputerplatform kunnen aanbieden in combinatie met de snelheid en flexibiliteit van Pure Storage FlashBlade."

Ben Savage, hoofd EMEA channel van Pure Storage: "Door deze toegang tot het uitgebreide en ervaren NVIDIA partnernetwerk krijgen klanten niet alleen de beschikking over nieuwe mogelijkheden, maar het opent voor ons ook vele nieuwe markten en sectoren. Het potentieel hiervan is significant - de technologieën zijn echt complementair en we hebben grote ambities met wat de gecombineerde producten zullen gaan bieden."

Richard Jackson, VP EMEA bij NVIDIA, een partneronderneming, zegt: "AI en deep learning technologieën zijn al een tijd beschikbaar, maar organisaties bleven het lastig vinden om de rekenkracht samen te stellen om projecten te laten slagen. Onze NVIDIA DGX-1 integreert alles wat datawetenschappers nodig hebben om krachtige en geavanceerde diepe neurale netwerken te bouwen, te trainen en te draaien. Dankzij deze nieuwe samenwerking kunnen we onze technologie combineren met Pure Storage FlashBlade, waardoor we onze klanten in staat stellen om de grenzen van het mogelijk voor AI-projecten werkelijk te verleggen."

Over Pure Storage
Pure Storage (NYSE:PSTG) helpt organisaties de grenzen van hun mogelijkheden te verleggen. Het end-to-dataplatform van Pure – met onder andere FlashArray, FlashBlade en FlashStack, de geconvergeerde oplossing met Cisco – wordt ondersteund door het Evergreen businessmodel en is gebaseerd op innovatieve software die in verbinding staat met de cloud. Zo kunnen de opslagsystemen van overal ter wereld beheerd worden via een mobiel device. De all-flash technologie van het bedrijf, gecombineerd met het klantvriendelijke businessmodel, ondersteunt de business- en IT-transformatie met oplossingen die makkelijk te gebruiken, efficiënt en ‘evergreen’ zijn. Met een NPS-topscore van 83,7 (gecertificeerd door Satmetrix) behoren de klanten van Pure tot de meest tevreden ter wereld. Tot deze klanten behoren organisaties van nagenoeg iedere grootte en in alle marktsectoren. Kijk voor meer informatie op www.purestorage.com.

Over PNY Technologies
Sinds haar oprichting in 1985 heeft PNY kwalitatief hoogwaardige computercomponenten gefabriceerd. Het bedrijf is een waar succesverhaal en is toonaangevend op de Amerikaanse, Europese en Aziatische computermarkten. PNY heeft een lange geschiedenis met het leveren van cutting-edge NVIDIA QUADRO- en TESLA-oplossingen voor ontwerpers, ingenieurs, wetenschappers en visualisatieklanten. PNY begrijpt wat haar professionele grafische klanten nodig hebben en biedt professionele ondersteuning en een permanente toewijding aan klanttevredenheid.

De NVIDIA QUADRO grafische kaarten van PNY vormen de krachtigste en meest veelzijdige familie van zeer snelle kaarten voor professionele gebruikers. Ze zijn gecertificeerd voor gebruik met alle belangrijke CAD/CAM- en DCC-applicaties en bieden een ongeëvenaarde rekenkracht.

De NVIDIA TESLA oplossingen voor GPU Computing van PNY zijn van de grond af aan ontworpen voor high-performance computing, deep learning voor AI en voor echte virtuele hardwareversnelling via NVIDIA GRID softwareoplossingen.

In toevoeging hierop levert PNY een breed spectrum GPU-servers, gecertificeerd voor alle HPC-, virtualisatie- en AI-omgevingen.

Het hoofdkantoor van PNY bevindt zich in het Amerikaanse New Jersey, het Europese hoofdkantoor staat in Bordeaux, Frankrijk. PNY heeft productiefaciliteiten in Noord-Amerika, het EMEA-gebied en Azië.

Pure Storage in de rapporten van analisten:
• Gartner Magic Quadrant for Solid-State Arrays
• IDC MarketScape for All-Flash Arrays

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-10T11:13:47.000Z Pure Storage
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.