Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

QNH eerste AWS Service Delivery Partner

Amsterdam, 18 september 2018 – Amazon Web Services (AWS) heeft IT-dienstverlener en kennispartner QNH Consulting gekozen tot eerste Nederlandse Service Delivery Partner voor Microsoft Workloads. Dit betekent dat QNH als eerste clouddienstverlener in Nederland klanten optimaal kan ondersteunen bij het ontwerp, de migratie, implementatie en het beheer van op Microsoft gebaseerde systemen en applicaties in de AWS Cloud. Na een uitgebreid reviewproces door Amerikaanse AWS-specialisten in architectuur en aanpak bij referenties als bijvoorbeeld Groningen Seaports en NXP is QNH toegelaten tot de selecte partnergroep.

Dit partnership levert de klanten van QNH verschillende voordelen op. Zij kunnen hierdoor bijvoorbeeld tegen lagere kosten in Proof of Concepts (PoC’s) en pilots gebruikmaken van de AWS Cloud in combinatie met Microsoft-systemen. QNH werkt rechtstreeks met AWS samen om klanten te ondersteunen en adviseren. Dankzij deze samenwerking worden klanten geadviseerd op het gebied van de meest optimale cloud (kosten) modellen, Microsoft-licenties en scenario’s toegespitst op de AWS cloudomgeving of multi-cloudomgevingen. Zo halen klanten tegen zo laag mogelijke kosten het maximale uit de cloud. 

Dolf Jan Mulder, CTO bij QNH Consulting & ilionx: "Ik ben er trots op dat wij als QNH Consulting & ilionx als eerste en enige in Nederland deze status hebben. Ook in Europa zijn er slechts enkele organisaties die zich Service Delivery Partner voor Microsoft Workloads mogen noemen.”

Bjorn Schmitz, Partner Executive, bij QNH Consulting & ilionx: “We kunnen klanten nu nog beter ondersteunen en adviseren met Microsoft licentie scenario’s en Microsoft Workloads op de AWS Cloud. Ik kijk er naar uit om de komende maanden samen met collega’s en AWS aan de slag te gaan om via het Service Delivery programma verschillende voordelen te realiseren voor onze klanten, zoals PoC’s, pilots en credits voor AWS-omgevingen."

---------------

Over QNH Consulting QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering door de inzet van slimme IT-oplossingen. Hierdoor kunnen organisaties via IT innoveren en beter presteren. De dienstverlening van QNH richt zich op het optimaliseren van de informatievoorziening, onderliggende IT-architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Het bedrijf verbindt nieuwe technologieën met bestaande en is daarbij verantwoordelijk voor advies, ontwikkeling, implementatie en beheer. QNH is in staat een totale projectaanpak te realiseren en verbindt daarbij mensen, processen en IT. Er werken 470 mensen vanuit Nederlandse vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Groningen, Eindhoven, ‘s Hertogenbosch en in België vanuit de vestiging in Hasselt. Begin 2018 is QNH overgenomen door Egeria en zal op termijn samengevoegd worden met ICT dienstverlener ilionx. Meer informatie over QNH is te vinden op www.qnh.eu of volg QNH op Twitter via @qnh_nl.

Over ilionx

ilionx is een Trusted Partner in Digital Business met meer dan 380 medewerkers verspreid over vier vestigingen in Nederland. Wij leveren toegevoegde waarde aan organisaties door vraagstukken rondom business transformatie succesvol aan te pakken, met moderne informatietechnologie als aanjager. Om dit te bereiken hebben we niet alleen experts in huis die voortdurend op de hoogte blijven van de laatste technologische innovaties, maar geven we klanten ook advies vanuit bedrijfskundig en organisatorisch perspectief. De business units binnen ilionx zijn gespecialiseerd in onder meer security, data science, dynamics365, development (Java, .Net), cloud computing, management consulting, interactive marketing en de digitale werkplek. In 2014, 2015 en 2016 ontvingen we de FD Gazellen Award. Tot onze klanten behoren onder meer ProRail, De Nederlandsche Bank, Gasunie, het Openbaar Ministerie, de Belastingdienst, Rabobank en TNO. Kijk voor meer informatie over ilionx op de website www.ilionx.com of volg ons op Twitter via @ilionx

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-18T10:14:10.000Z QNH
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.