Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Oblivion Cloud Control lanceert "Next Generation" Managed Cloud Platform

Public Cloud Consultancy firma Oblivion Cloud Control (o.a. AWS Premier Consultancy Partner), met vestigingen in Amsterdam en Apeldoorn, lanceert als onderdeel van het Managed Cloud Services portfolio een nieuwe next generation managed cloud service voor public cloud platforms. Deze dienst is gericht op organisaties die zich met hun core business bezig willen houden en wordt gelanceerd onder de naam Managed Cloud Platform. De service helpt de DevOps teams van klanten te focussen op application development en daarmee sneller te innoveren.

"Traditionele managed cloud services schieten tekort en zijn vaak een doorn in het oog van de softwareontwikkelaar. Ze belemmeren veelal de mogelijkheden en snelheid in plaats van dat ze versnellen", aldus Martijn Doedens, Product Owner Managed Cloud Services bij Oblivion Cloud Control.

Het veilig, schaalbaar, efficiënt en beheersbaar opzetten en onderhouden van een solide inrichting op het Amazon Web Services platform vereist diepgaande kennis en ervaring. Om die redenen lanceerde Oblivion Cloud Control eerder in 2018 CloudFoundation. Het onderhouden van de foundation (landingzone), bewaking van platform security en kosten en het structureel ondersteunen van softwareontwikkelaars op het platform blijft echter geen eenmalige activiteit. Met Managed Cloud Platform speelt Oblivion Cloud Control in op deze behoefte.

De Managed Cloud Platform dienst biedt een geconfigureerd AWS-platform dat is ontworpen voor schaalbaarheid, beveiliging en wendbaarheid. Het bevat de basis waarmee de klant applicaties kan ontwikkelen en uitvoeren zonder de last van het bedienen en onderhouden van een platform. De Managed Cloud Platform dienst is ontworpen om de klant volledige focus te geven op zijn business en applicaties. Hierbij wordt de klant in staat gesteld zich volledig te richten op het implementeren van business logica, terwijl Oblivion Cloud Control het cloud platform beheert en zich aandient als (pro)actief sparringpartner van de platformgebruikers en ontwikkelaars. Met de managed service helpt Oblivion Cloud Control de cloud te adopteren met continue innovatie, efficiency, elasticiteit en schaalbaarheid. Dit alles terwijl de klant steeds de controle heeft en het beheer en efficiënt gebruik van het platform zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

"Next generation"

Wat de nieuwe Managed Cloud Platform dienst "next generation" maakt is dat niet de traditionele frameworks gebruikt zijn, maar DevOps aan de basis staat van het beheermodel. Een DevOps-model zonder concessies te doen op het gebied van betrouwbaarheid, kosten en security. Een Managed Cloud Platform waarop klanten de vrijheid hebben om de cloud te consumeren binnen de grenzen en vangrails die Oblivion Cloud Control beheert en met advies en ondersteuning voor klanten. Naast het platform is ook de contractvorm 'next generation'. Geen rigide meerjarencontracten met vage meerwerk clausules, maar simpelweg een percentage bovenop de cloudfactuur. Hierdoor schaalt de Managed Cloud Platform dienst mee met de omgeving van de klant. 

Meer weten?

Is uw organisatie toe aan meer focus op applicatie-ontwikkeling of heeft u behoefte aan sneller innoveren met slimme inzet van public cloud? Neem contact met ons op via contact@oblcc.com om de mogelijkheden te verkennen.

 

Over Oblivion Cloud Control

Oblivion Cloud Control is een toonaangevende public cloud strategie, architectuur, implementatie, migratie en managed services speler in de Benelux. Oblivion Cloud Control is gevestigd in Amsterdam en Apeldoorn en is sinds 2018 AWS Premier Consulting partner.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-16T19:20:54.000Z Oblivion Cloud Control


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.