Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Armis nu beschikbaar via Google Cloud Marketplace

Ondernemingen die op zoek zijn naar asset visibility en security kunnen het aanbestedingsproces van Armis vereenvoudigen

Amsterdam, 11 oktober 2022 - Armis, marktleider in asset visibility en cybersecurity, maakt vandaag bekend dat het Armis Asset Intelligence Platform beschikbaar is via Google Cloud Marketplace. Deze mogelijkheid stelt klanten van Armis in staat om hun digitale transformaties veilig te versnellen door oplossingen te schalen, toegezegde uitgaven te benutten, aankopen te consolideren en het algehele aanbestedingsproces van Armis te vereenvoudigen via Google Cloud Marketplace.

Volgens marktonderzoek verwachten CIO's dat hun technologiebudgetten tegen het einde van dit jaar met 4,5 procent zullen groeien, een opmerkelijke stijging ten opzichte van het tienjarig gemiddelde van 4,1 procent groei. Cloud computing, cybersecurity, digitale transformatie en software-updates staan bovenaan de prioriteitenlijst van de CIO's bij het identificeren van de belangrijkste oorzaken van deze toegenomen uitgaven.

Met Google Cloud Marketplace kunnen gebruikers snel softwarepakketten implementeren in hun Google Cloud-omgeving, zonder dat er een handmatige configuratie nodig is.

"Google Cloud Marketplace vereenvoudigt de manier waarop management en beveiligingexperts hoognodige cloudoplossingen ontdekken, kopen en beheren, en helpt de kloof tussen IT-beslissers en aanbieders van oplossingen, zoals Armis, te overbruggen", zegt Jimmy Harkin, VP, Strategic Development bij Armis. "We zagen een kans om klanten via Google Cloud Marketplace de broodnodige asset visibility te bieden. Het ondersteunt en beveiligt de digitale transformatie-initiatieven van bedrijven tijdens het opschalen. We zijn bijzonder verheugd dat we beschikbaar zijn via Google Cloud Marketplace en zijn enorm gedreven om meer organisaties te helpen die op zoek zijn naar onze unieke expertise."

Het Armis Asset Intelligence Platform is een innovatief asset intelligence platform dat unified asset visibility en superieure beveiliging biedt voor alle asset types, inclusief IT, IoT, OT, IoMT, cloud en draadloze IoT - zowel beheerd als onbeheerd. Armis is beschikbaar als een agentless SaaS-platform en integreert naadloos met bestaande IT- en beveiligingsstacks om snel de contextuele intelligentie te leveren die nodig is om de beveiliging van een organisatie te verbeteren, zonder de huidige activiteiten of workflows te verstoren. Armis ondersteunt organisaties met het beschermen tegen ongeziene operationele en cyberrisico's, de efficiëntie te verhogen, het gebruik van resources te optimaliseren en veilig te innoveren met nieuwe technologieën om groei mogelijk te maken. 

"Naarmate organisaties hun activiteiten uitbreiden en digitaal transformeren, hebben zij oplossingen nodig die helpen bij het managen van de risico's die samenhangen met beheerde en onbeheerde assets", zegt Dai Vu, Managing Director, Marketplace & ISV GTM Programs, Google Cloud. "Nu het Armis-platform beschikbaar is via Google Cloud Marketplace, krijgen klanten op een gemakkelijke manier toegang tot cloudoplossingen en de experts die nodig zijn om hun bedrijfsactiviteiten te beschermen tijdens hun transformatieproces."

Alphabet's onafhankelijke groeifonds, CapitalG, is sinds 2019 een investeerder in Armis. Dit toont de jarenlange relatie aan tussen Armis en CapitalG.

Via Google Cloud Marketplace is Armis hier te vinden. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-13T12:12:59.000Z Armis


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.