Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nederlandse voice over tarieven vanaf €189

Dit artikel delen:

“Wat kost een voice-over?” Met haar aantrekkelijke Nederlandse voice-over tarieven kan VoiceCowboys die vraag het best beantwoorden. Het stemmenbureau heeft met haar vernieuwende platform de voice-over tarieven voor een professionele stemacteur zeer betaalbaar gemaakt.

Voice-over prijzen vanaf €189

Het Amsterdamse bureau kan dit doen door een versimpeling van het boekingsproces, en men kan daardoor al een online voice-over laten inspreken vanaf €189: zeer betaalbare prijzen dus. Klanten van het stemmenbureau kunnen een voorselectie bekijken van Nederlandse voice over stemmen en stemacteurs, die vervolgens in slechts 2 stappen kunnen worden geboekt. Hierin is het bedrijf vernieuwend: al sinds de start kunnen stemzoekers zonder in te loggen voice-overs boeken in haar stemmenbank.

Nederlandse voice-over wereld

Volgens Agnes Kiela van VoiceCowboys vraagt ook de Nederlandse voice-over wereld om de 3 G’s: “Gemak, genot en gewin: dat zijn onze drie belangrijkste pijlers bij het lanceren van nieuwe diensten. Het moet dus makkelijker en leuker zijn bij ons voice-over bureau, maar ook beter. Beter als in onderscheidende stemmen en, in ons geval, scherpere tarieven voor voice-overs. Dat al meer dan 2.500 klanten in Nederland zeer actief boekingen doen via ons platform, zegt wel iets over het succes.”

Besparen op voice-over kosten

Maar regelmatig gaat het om de scherpe voice-over tarieven van het 2.0 stemmenbureau: “Gemiddeld bespaart een klant via VoiceCowboys.nl makkelijk 60 euro ten opzichte van de concurrentie. Onze trouwe klanten, die soms makkelijk 20 voice-overs per maand kopen, besparen met onze prijzen al snel meer dan 1.200 euro onnodige voice-over kosten op maandbasis. Reden voor ons om onze voice-over prijzen scherp en aantrekkelijk te houden, ook in 2019 en daarna.”

Online stemmenbureau

VoiceCowboys is een online stemmenbureau dat zich focust op mainstream mannelijke en vrouwelijke voiceover stemmen tussen de 18 en 60 jaar. Het bedrijf is altijd opzoek naar frisse, onderscheidende stemmen en heeft een groot aanbod stemdemo’s op haar website. Stemacteurs kunnen in slechts enkele stappen worden geboekt en de voice-over wordt standaard binnen 24 uur ingesproken, al zijn haar Nederlandse en Engelse voice-overs vaak nog sneller.

Voorbeeld tarieven

  • Voicemail voice-over vanaf €129 excl. BTW;
  • Bedrijfsfilm voice-over vanaf €189 excl. BTW;
  • E-learning voice-over vanaf €199 excl. BTW. 

Bekijk hier de volledige voice-over tarievenlijst

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-16T09:39:28.000Z VoiceCowboys Nederland
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.